Автор
Десислава Недева

Как да задоволим мъжа според зодията му

Какво искат мъжете? Вечният въпрос, по който има написани хиляди статии, книги, провеждат се семинари и все още няма даден еднозначен отговор. За момента най-очевидното решение е, че мъжете имат нужда основно от редовен секс. Да, това определено не е далеч от истината, но колкото и многоброен и качествен да е той, това всъщност не е единственото условие за дълготрайна и безпроблемна връзка. Някои предпочитат партньорки, които са мили, грижовни и състрадателни, други държат да бъдат финансови независими, колкото самите тях.

Ето кои са основните неща, които той търси у вас, според зодиакалния му знак.

Овен – приемете го такъв какъвто е

Овните са пълни с енергия и имат доста високо мнение за себе си. Ето защо нещото, което най-много ненавиждат е да бъдат отхвърлени. Ако мъжът Овен е 100% убеден, че го приемате и не бихте го съдили за това, което е, то той ще ви обожава до края на дните си.



Телец – заслужете доверието му

Телците могат да бъдат истински егоцентрици и инати, но под тази груба фасада се крие романтична душа, която има нужда от сигурност. Покажете им, че ще бъдете до тях и в добро и в зло и можете да разчитате на тяхната преданост.

Близнаци – имат нужда от добри събеседници

Мислите в главата на Близнаците препускат с бясна скорост, както и думите, които излизат от устните им. Те са източник на невероятни идеи и смешни истории, които нямат търпение да споделят с останалите. Ако имате връзка с мъж Близнаци, е добре за вашето общо бъдеще да бъдете както интересни събеседници, така и изумителни слушатели.

Рак – бъдете търпеливи към тях

Раците наистина се поддават на своите интензивни емоции, които определят до голяма степен настроението им през деня. Ето защо те се нуждаят от човек до себе си, който да ги разбира без да ги съди, да се грижи за тях и да играе ролята на буфер във всяка една напрегната ситуация.



Лъв – имат нужда да бъдат вашият герой

Лъвовете обожават да са под светлините на прожекторите, да бъдат забелязвани, да правят шури неща, които привличат вниманието на всички. Те държат възлюбените им да ги възприемат като смели, дръзки и силни личности. Ако сте влюбени в мъж Лъв, не се щадете откъм комплименти – там е разковничето за дълга и успешна връзка.

Дева – искат да усещат благодарност

Девите държат на чистотата, подредбата и точността. Ако всичко в къщата ви е под конец, големите събития за 2020-та планирани, а проблемите ви – решени на секундата, отделете време да изкажете или демонстрирате своята благодарност, че такъв предприемчив човек стои до вас в житейския ви път. Ние ви гарантираме, че с този ход ще остане с него до самия край.

Везни – просто не ги съдете за нищо

Везните са еманация на хармонията и справедливостта в света, затова не си правете труда да ги съдите. Изпращайте им безкористна и безусловна любов и ще получите най-чистата и извисена любовна история, за която дори не сте си и мечтали.



Скорпион – бъдете честни с тях

Наистина няма какво друго да предложите на Скорпиона освен истината и само истината. Те не понасят лъжите и манипулациите, защото това е тяхна запазена марка. И все пак ще се радвате на една наистина стойностна и отдадена любов, ако заслужите доверието на приятеля си Скорпион.

Стрелец – искат да бъдете широкоскроени

Ако сте затворени и саможиви персони, мъжът Стрелец определено не е най-подходящият партньор за вас. Стрелците се нуждаят от постоянна промяна, за да се чувстват щастливи и затова им подхожда партньор, който обича да пътува и да приема различни предизвикателства.

Козирог – търсят зрели и отговорни жени

Козирозите не мелят добре брашно с хора, които отказват да пораснат. Когато се обвързват, те го правят завинаги, но с партньор, който споделя същите цели и идеи и имат сходна ценностна система. Те знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Аналогично подхождат и към любовния си свят.



Водолей – бъдете независими

Ако сте от хората, които слабо се интересуват от хорското мнение и с увереност следвате свой собствен и уникален път, то мъжът Водолей ще бъда в краката ви завинаги. Мъжете Водолеи високо ценят индивидуалността, самочувствието и възможността да се грижите еднакво добре за себе си околните и ще бъдат повече от щастливи да имат човек до себе си, който притежава тези качества.

Риби – изискват състрадателност

Рибите са креативни и безкористни създания. Те биха помогнали на всеки, изпаднал в беда и ако вие им покажете, че ще бъдете до тях, каквото и да се случва, те ще вярват безусловно, че са намерили своята сродна душа. И вероятно ще бъдат прави, както винаги!

Четете още: Кой кого напуска: Ключът е в Асцендента