Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Тази седмица стартира с интересен нов аспект на Венера, която прави секстил с Плутон, който ще изисква от нас задълбочаване на отношенията и свързването ни с другите на едно по-духовно ниво. Във вторник ще бъдем някак по-отворени към любимите си и ще споделим чувства и мисли, които до сега сме пазели само за себе си. Това ще доведе до изненадващи последици, които в по-голямата си част ще бъдат основно положителни. В края на седмицата ни очаква очарователният аспект, който съединява Венера с Юпитер и ни дарява с магическа красота и очарование, а късметът сякаш ни следва по петите.

А сега нека обърнем поглед към всеки един знак от зодиака и разберем в детайли какво го очаква в любовта през следващите седем дни:

Овен

Седмицата определено е благоприятна за любов. Е, разбира се, няма да липсват и някои дребни разочарования, но животът не може да бъде цветя и рози през цялото време. Съсредоточете се върху положителното и изживейте щастливите моменти, които ви предстоят на максимум. Необвързаните ще почувстват лека носталгия по някой мил спомен от последната си връзка, но това не бива да демотивира. Любовта е навсякъде около вас, просто се огледайте.



Телец

Вие сте във вихъра си в любовта и угаждате за всичко на вашия партньор. Спрете за момент и помислете дали не се престаравате и нямате ли нужда от време само за себе си? Подарете си един следобед в салона за красота или си запазете час за масаж или йога. Не е лоша идея да планирайте и уикенд с приятелки в спа хотел. С други думи, поглезете се. Наистина го заслужавате, а и когато се завърнете отново при любимия, ще бъдете толкова отпочинала, спокойна и красива, а той толкова много ще ви е липсвал, че ще усетите отново магията от първите ви срещи.

Близнаци

Седмицата не започва обещаващо за любовния живот на Близнаците. Малко спречкване с човека до вас ще ви накара да се почувствате отхвърлени. Не бъдете толкова строги към себе си и не си приписвайте недостатъци, които не притежавате. Случва се и в най-добрите семейства, както се казва. И най-важното, не губете кураж, защото с напредването на седмицата, нещата започват да изглеждат все по-обещаващи. Малък жест от страна на любимия ще разтопи сърцето ви и ще осъзнаете колко важно е за вас семейството и колко сила и подкрепа получавате от близките си, а рядко ви остава време да го забележите и оцените.

Рак

Любовният ви живот направо е за завиждане. Кипите от енергия, а романтичните събития около вас нямат край. Режисьор им е самата съдба, която е доста благосклонна към вас тези дни. Уикендът се очертава също да бъде особено динамичен, като към семейната идилия ще прибавите и шумна и весела компания от добри приятели. Ако от скоро имате нова любов, отделете ѝ малко повече време и внимание. Опитайте се да придвижите нещата към следващото ниво. Звездите са на ваша страна, така че действайте смело.

Лъв

Нивата на енергичност, самочувствие и очарование отново ще бъдат доста високи за представителите на зодия Лъв. Обвързаните ще изживеят невероятни интимни моменти със своя партньор, докато необвързаните ще срещнат някои доста мистериозни и вълнуващи субекти. Направете всичко възможно да вложите извиращата от вас енергия в конструктивна посока, защото в противен случай ви застрашава потъване в доста негативни емоции като ревност, доминиране и надменно поведение. Когато в края на седмицата Слънцето транзитира в другия огнен знак от зодиака Стрелец, ще почувствате мигновено спокойствие и уравновесеност в себе си, както и вярата, че всичко, което се случва в живота ви, е за добро.

Дева

Любовта изпълва всяка брънка на вашето съществуване тази седмица, Деви. Вие сте ходещи розови плюшени сърца и предизвиквате любов и възхищение навсякъде, където се появите. Чувствате се окрилени и сякаш живеете във вълнуваща романтична приказка. Ако се чувствате неудовлетворени и нещастни, това е, само защото ви се привиждат проблеми там, където те не съществуват. Не саботирайте собственото си щастие.

Везни

В началото на тази седмица повечето Везни ще бъдат отдадени на своите близки и приятели. Ще отделят по-голямата част от времето си, за да бъдат с тях и да им помагат в каквото е необходимо. Разговорите са леки, атмосферата – хармонична, а запознанствата с нови хора – вълнуващи и обогатяващи. Ще излъчвате чар и сексапил, затова не малко сърца ще бъдат покорени от обаятелната ви личност. Дори ще се наложи да избирате между няколко опции, когато планирате срещите си в петък вечер.



Скорпион

Тази седмица ще поемете по една нова пътека в търсене на любовта. Ако искате да се уверите в чувствата на партньора ви в момента – наблегнете над опитите за спокойно съжителство, а не над конфликтите. Време е да преразгледате моделите на поведение, които сте възприели от детството си и да вземете кардинални мерки по тяхното отстраняване. Опитайте се да вербализирате проблемите и травмите си и ги споделете със своя любим. Той е отворен за разговор и със сигурност тази искреност ще ви сближи още повече.

Стрелец

Пътят на любовта тази седмица е осеян с възходи и падения. От една страна се чувствате уютно в компанията на своя възлюбен, а от друга имате чувството, че се карате за толкова много неща, че накрая се чудите това ли е наистина любовта? Да, това е. И фактът, че не споделяте навреме тревогите и притесненията и не изглаждате различията помежду си, е единствената причина да се стига до моменти на дисхармония и обтегнатост в отношенията. Затова не се затваряйте в себе си, когато се почувствате обиден или просто вярвате, че партньорът ви не постъпва правилно по даден казус. Ще си спестите много главоболия, ако просто бъдете директни.

Козирог

Тази седмица сякаш всички задръжки падат за вас и усещате тялото си като отворен храм. Приемете посетителите разумно и вземете предпазни мерки. Начинът, по който възприемате себе си, се е променил, а това респективно променя и начина, по който другите възприемат вас. Обвързаните ще бъдат изкушени да направят крачка в страни, макар и изневярата да не е в кръвта им по принцип. Тази седмица обаче, принципи липсват. Помислете отново преди да скочите в заешката дупка, защото няколко момента на наслада могат да ви костват повече неприятности, отколкото сте си представяли.

Водолей

Тази седмица няма да бъде нито толкова спокойна, нито толкова късметлийка, колкото ви се иска, Водолеи. Форсмажорни обстоятелства ще създадат напрежение и негативни емоции в отношенията ви с любимия. Към средата на седмицата, за щастие, нещата рязко ще се подобрят. Дори е възможно да ви поднесат изненадващо предложение. Тази промяна в настроенията ви ще ви изпълни с нови сили и енергия и ще осъзнаете, че не винаги можете да контролирате всяка една ситуация в своя живот, но винаги можете да изберете по какъв начин да реагирате.



Риби

Седмицата ви ще бъде доста динамична, колкото и да ви се иска да си отпочинете и да се насладите на спокойното плаване в романтичните води на любовта. Интензивната енергия, която ви обгръща в момента, ще ви преведе през вратите на една, изпълнена с интересни сексуални изживявания и емоционални разкрития, седмица. Знаем, че обичате ненатрапчивите взаимоотношения, но малко екзотика и екстремизъм няма да ви навредят, нали? Покажете своята друга страна и оставете страстта да ви завладее.

Четете още: 2020-та е годината на Металния Плъх. Вижте каква ще бъде тя според китайския хороскоп