Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Тази седмица повелителката на любовта Венера не е на ваша страна и ще подложи чувствата ви на сериозно изпитание. Внимавайте какво казвате, защото някои неща могат да се приемат погрешно от вашия партньор и да задействат лавина от негативни последици. Мислете много преди да отговаряте на предизвикателни въпроси.

Телец

Следващите седем дни няма да бъдат особено благоприятни за Телците, но е по-добре да не потъвате в черни мисли и самосъжаление. Нека светът разбере, че ви сте тук и искате да гребете с пълни шепи от него. Каквато енергия излъчвате, такава и привличате към себе си. Усмихнете си на живота, за да ви се усмихне и той.

Близнаци

Седмицата ще бъде обещаваща за Близнаците. Още в първите й дни ще се сдобрят с член от семейството, с който са били в обтегнати отношения напоследък. Уикендът могат да очакват блясък и фанфари да озарят спалнята им, защото интимните ласки с любимия ще са повече от удовлетворяващи.



Рак

Животът ви не е много по-тежък отколкото е бил преди, наистина. Просто сега сте обсебени от грешките, които сте допускали в миналото и се притеснявате за бъдещи разочарования. Опитайте се да излезете от порочния кръг на негативните мисли, в който сте попаднали и ще видите колко съкровища притежавате в живота си, с които да се гордеете.

Лъв

Звездите са на ваша страна и отношенията ви с половинката са вълнуващи, а сексът повече от удовлетворяващ. Комуникацията между вас е спокойна и каквито и проблеми да се опитат да назреят, ще ги изглаждате бързо и с лекота, заради взаимното разбиране, което изпитвате тези дни. Другите двойки могат само да завидят на подобни хармонични отношения.

Дева

Вие сте от хората, които обикновено имат завидно самочувствие, но тази седмица ще бъде изключение. Имате толкова много задължение и в работата, и вкъщи и сякаш не успявате да се организирате подобаващо. Това ще намали увереността ви и ще си втълпите мисли, че не сте достатъчно добри съпруги в очите на своя любим. Това не може да бъде по-далеч от истината, затова починете си за няколко часа и помислете трезво. Всичко е в главата ви и можете да го контролирате.



Везни

През тази седмица любовните отношения за Везните ще вървят гладко, макар че ще трябва да поработят повече върху получаването и даването. Когато енергиите в една връзка са балансирани, тогава конфликтите са сведени до минимум. На необвързаните ще им бъде представен интересен млад и висок мъж, който ще остане задълго в живота ви.

Скорпион

Животът ще ви донесе много положителна промяна в любовния живот, която ще ви даде надежда за едно по-добро бъдеще. Ще се радвате на една оптимистична седмица, която ще оцветява всяка ваша мисъл и действие в розово. А най-важното, което ще произтече от цялата тази вътрешна трансформация е, че ще се изправите пред своите демони и ще промените лошите навици завинаги.



Стрелец

Тази седмица ще сте във вихъра на любовния танц, ще комуникирате с лекота и ще създавате успешни и дълготрайни връзки. Изразявате себе си перфектно и другите биват директно привлечени от магнетичния ви чар. В приятелския ви кръг ще се появи нов човек, който ще заеме важно място в сърцето ви.

Козирог

Звездите ви даряват с голяма доза сериозност през тази седмица и всяко едно ваше решение ще бъде подплатено със солидна аргументация. Съсредоточени сте върху настоящето, което е най-разумното нещо, което някога сте правили през живота си. Връзката ви е идеална и няма какво повече да искате. Не търсете проблеми там, където не съществуват.

Водолей

Тази седмица ще пръскате чар и сексапил, където и да се появите, което ви гарантира невероятни моменти в любовния ви свят. Страстта е вашето второ име, но към края на седмица ще имате нужда да прекарате известно време сами, за да презаредите батериите и да си изясните какво точно искате от живота.



Риби

В следващите няколко дни ще се научите не само как наистина да обичате човека до вас, но и как да обичате себе си. Това е жизненоважно, тъй като себеотрицанието и жертвоготовността, на които сте способни, много често вредят на здравето ви. Намерете тихо местенце в своя дом и медитирайте. Резултатите от тази релаксация на ума и тялото ще ви подействат освежаващо.

Четете още: Коя страна трябва да посетите през 2020-та според зодията