Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Това ще бъде седмицата на любовта за всички Овни. Ще бъдете благословени с дар слово, с което ще можете да предадете начина, по който се чувствате. Не само любимият, но цялата Вселена ще се отзове на вашите желания и ще бъдете най-обгрижваните и обичани хора на планетата.



Телец

Тази седмица сте настроени на романтична вълна и въображението ви работи на пълни обороти.
Ще изненадате половинката си с нестандартни предложения за освежаване на любовния живот, като някои от тях ще бъдат приети с охота, но за други ще трябва доста да се червите и оправдавате от къде сте получили вдъхновение.

Близнаци

Съжаляваме да ви го съобщим. Близнаци, защото знаем, че сте любовниците на зодиака, но това няма да бъде най-добрата ви седмица. Назрели са доста конфликтни ситуации и очаквайте през следващите няколко дни напрежението да ескалира и да избухнат страхотни скандали. Добрата новина е, че до края на седмицата огънят ще е угаснал и лека романтична вълна ще залее душата и леглото ви в събота вечер.

Рак

Ще се радвате на една спокойна и стабилна в любовно отношение седмица. Е, ще има някои неразбирателства и дребни сплетни за разнообразие и разкош, но положителната нагласа, с която сте в момента ще ви помогне да се издигнете над злободневните проблеми и да се наслаждавате на радостите в живота. А те определено не са малко при вас.



Лъв

Тази седмица Слънцето ще навлезе в съзвездието Водолей и с това ще засегне любовния ви свят на всички нива. Ще се нуждаете от своето време и място, за да презаредите батериите, което от една страна ще ви дистанцира от вашия партньор. От друга страна, приятели ще ви примамват с изкушаващи парти предложения, което вече наистина ще се окаже крайъгълен камък във вашите взаимоотношения. Изяснете приоритетите си, за да не се стига до непредвидени ситуации.

Дева

Тази седмица ще се наложи да седнете на кръглата маса и да проведете дълго отлагания разговор на тема „А сега накъде?“. Има много неща, които ви дразнят в поведението на вашата половинка , но сте си премълчавали в името на общото благо. Сега разбирате, че това определено не е правилната тактика. По-добре е да си кажете всичко, което ви притеснява и каквото може да се изчисти на момента, отколкото да натрупвате гняв и недоволство, които рано или късно ще излязат наяве.

Везни

Признаваме, че последните няколко седмици не бяха от лесните за вас, Везни, но вие успявате да се справяте с всички трудности, които звездите поставят на пътя ви. И през следващите седем дни ще получите своята награда за търпението, упоритостта и вярата в себе си, които ви помагаха да се изправяте след всеки неуспех. Очакват ви приятни изненади, нови и интересни запознанства, романтика и креативност в любовта. Най-доброто при вас тепърва предстои.

Скорпион

Звездите са подредени във ваша полза тази седмица и да искате не може да избягате от късмета и рога на изобилието, който ще се излее върху вас. За двойките, които преживяват тежък етап в отношенията, предстои дълбок и искрен разговор, който ще изстреля връзката им в нови и неизследвани измерения. Новолунието във Водолей, което предстои в края на седмицата, ще повлияе изключително благотворно семейните представители на зодията.



Стрелец

Седмицата започва ударно с много контакти и социални ангажименти, но ако сте от хората, които не успяват добре да организират деня си, това може да създаде проблем с вашите половинки. Към средата на седмицата динамиката около вас значително ще намалее и тогава ви съветваме да се реванширате на своите любими и да им приготвите една очарователна романтична изненада, която дълго ще помнят.

Козирог

Началото на седмицата ще бъде трудно за Козирозите, които ще се чувстват изолирани от света и ще им липсва любов и нежност, за която така дълбоко копнеят. В сряда вечер обаче, любовният им живот поема остър завой и приказките сякаш оживяват пред очите им. Ще срещнат принца на своите мечти или поне на тях така ще им изглежда. Все пак е редно да ги предупредим, че не всеки чаровник има сериозни и почтени намерения към вас. Бъдете бдителни.

Водолей

Пригответе се за една турбулентна и много вълнуваща седмица, в която ще преживеете от всичко по малко. Седмицата на кармата е настъпила и ще пожънете това, което сте посели през последните няколко месеца. Ще има разочарования, ще има кавги, но ще ви обгръщат и романтика и бурни страсти. Опитайте се да преживеете всичко това без особено съпротивление, защото то неминуемо ще ви се случи. Важно е да преминете през различни емоционални състояния, за да продължите напред като едни завършени и мъдри личности.



Риби

Тази седмица оставяте порядъчната част от вас някъде навътре в килера и се отдавате на страст и сексуални излишества до забрава. Сменяте партньорите като носни кърпички, дори не запомняте имената на повечето от тях. Да, определено сякаш това не сте вие и скоро ще дойдете на себе си. Но докато трае този страстен период, насладете му се. Внимавайте с кого се забърквате, защото сред множеството сладури, някой може да се окаже с тъмно минало.

Четете още: Как да възбудим мъжа според зодията му