Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Любовният ви живот през тази седмица ще бъде доста интензивен. Конфликти и напрегнати ситуации няма да липсват и всички ще се чудят къде е изчезнало типичното ви добро настроение. Всичко това се случва, за да ви научи как да сдържате гнева си.


Телец

Ще кипите от енергия и ще отмятате една след друга задачите, които тежат върху плещите ви. Ангажиментите са много, но работата си е работа, любовта си е любов. И ако пренебрегнете едното за сметка на другото, ще усетите, че вървите по тънък лед. Опитайте се да балансирате времето си между семейството и кариерата и нещата постепенно ще се успокоят.

Близнаци

Седмицата започва с Луна в Близнаци и това ви прави по-чувствителни от обичайното. Ще искате да споделите емоциите си с останалите и ще се насладите на изключително нежни и приятни споделени моменти със своето семейство. Точно сега не ви е до купони и щури приключения.



Рак

През тази седмица ще се научите все повече да цените не само живота си, но и себе си като личности. Сякаш ви липсва достатъчно самочувствие и сега е моментът да си спомните колко прекрасен човек сте всъщност. Ако сте обвързани в момента, не забравяйте да припомните на своята половинка какъв късметлия е, че точно вие сте жената до него.

Лъв

Тази седмица обещава да бъде съдбовна и незабравима за вас. Още в понеделник ще получите мечтаното предложение, а необвързаните представители на зодията ще срещнат любовта на живота си. Вселената понякога ни прави изненадващи и големи подаръци. Приемете ги със смирение и благодарност.



Дева

Обикновено знаете как да си предоставите щастието, което смятате, че заслужавате, но тази седмица ще имате усещането, че се движите през света без цел и посока. Умът ви казва едно, а сърцето ви диктува друго. Но ако обмисляте да прекратите вече изчерпена връзка, по-добре го направете възможно най-скоро, вместо да таите напразни надежди.

Везни

Седмицата ще бъде изпълнена с конфликти и напрежение в любовен план. Чувството на изолация и липса на свобода в отношенията с партньора ще ви накара да се замислите колко по-добре ще ви бъде, ако се научите да бъдете по-независими и не се опитвате да контролирате всички и всичко в живота си.

Скорпион

През следващите няколко дни ще виждате света през розови очила. Романтиката е изпълнила всяка фибра от вашето съществуване, което ще направи сексуалният ви живот изключително динамичен. Обвързаните представители на зодия Скорпион ще бъдат приятно изненадани от половинките си с ексцентричен подарък.

Стрелец

Напоследък конфликтите с приятеля ви са породени от чувство на ревност. Не мислите ли, че прекалено много се опитвате да го контролирате? Време е да проведете сериозен разговор и да разкриете страховете си. Ще получите много повече разбиране, отколкото ако продължавате взаимно да се измъчвате със скандали и обвинения.

Козирог

От известно време насам любовният ви живот се развива повече от прекрасно и през следващите седем дни ще се запази тази тенденция. Излъчвате огромно количество феромони и всички са буквално омагьосани от опасния ви чар. От една страна това ви определено ви ласкае приятно, но пък може да породи някои проблеми с партньорите на вече обвързаните Козирози.

Водолей

Седмицата започва обещаващо за Водолеите. Любовният ви свят е динамичен, но към средата на седмица ще започнете да усещате стреса от бързото темпо, което поддържате в ежедневието си. Вероятно се стремите към промяна и разнообразие, на които обаче не можете да платите цената.



Риби

Привлечени сте от интелектуални разговори с половинките си, но не изневерявате на себе си и отново се отдавате на мечти за бъдещето. Към края на седмицата ще започнете да задушавате малко повече любимите си със собственическото чувство, което сте склонни да изпитвате. Запомнете, че никой на никого не принадлежи в този живот.

Четете още: Венера в секстил със Сатурн и Плутон ни прави тигрици в спалнята

*Този месец раздаваме награди! Ако искаш да спечелиш два парфюма, последвай нашата Инсраграм страница. Още инфо за играта ни - тук: