Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Тази седмица ще бъдете особено мълчаливи, нещо нетипично за вашата зодия. Изморени сте психически и нямате желание да комуникирате чувствата си. Истината е, че имате нужда от повече внимание, а както знаем тишината е най-силният способ да си го набавим.



Телец

Отворени сте за новото и въпреки, че сте прочути любители на традициите, тази седмица ще се осмелите да изпробвате доста екстравагантни методи в любовта. Интуицията ви работи на пълни обороти и ще ви помага да не залитате в крайности.

Близнаци

Вложи ли сте много труд и усилия, за да изградите успешна връзка и животът ви възнаграждава подобаващо. Тази седмица ще летите на крилете на любовта и ще бъдете по-щастливи от всякога. Отпуснете душата си, нищо лошо няма да се случи, не бъдете суеверни. Заслужили сте всичко красиво, което изживявате в момента.

Рак

През следващите няколко дни ще преминете през всички възможни настроения. Да, това ще бъде прекалено дори и за вас, които по принцип сте свикнали на такива емоционални амплитуди. Първите няколко дни ще са истинско изпитание както за вас, така и за любимия ви, но ако го зарадвате за празника на влюбените с мил жест и приятна изненада, ви гарантираме романтичен завършек на тази седмица.

Лъв

Пригответе се да участвате в разнородни любовни триъгълници, Лъвове. Първо ще изпитате силна ревност заради някоя бивша, която се опитва да се навърта около партньора ви, но после самите вие ще бъдете привлечени от магнетична личност. Оттеглете се от напрегнатите ситуации като планирате романтична почивка в планината и нещата ще се подредят от само себе си.



Дева

Това определено ще бъде благоприятен период за всички Деви. Дава ви се невероятната възможност да сбъднете мечтите си и да постигнете зашеметяващ напредък във връзката си. Използвайте празника на влюбените и отпразнувайте щастието, което ви е споходило. Научете се да се радвате максимално на всеки успех и да не се тревожите прекалено за бъдещето.

Везни

Досега всичко е вървяло гладко в любовния ви свят, но със сигурност има неща, които ви дразнят в отношението и поведението на вашия партньор. Не се колебайте да споделите притесненията си. Няма да развалите магията, спокойно. Когато дребните проблеми се разрешават навреме, те никога няма да прераснат в по-големи такива.

Скорпион

Тази седмица е посветена на любовта. Това твърдение важи за Скорпионите с пълна сила, защото още от понеделник ще се превърнат в едно розово кълбо от нежност и чувственост. Ще искат да се отдалечат от светската шумотевица и да се уединят на тихо, спокойно и романтично място с любимия човек. Какво друго му трябва на човек, за да е щастлив?



Стрелец

Лайтмотивът на тази седмица за любовния живот на Стрелците ще бъде промяната. От известно време преминавате през една вътрешна трансформация, която ще се пренесе и в обкръжението ви. Затова не се учудвайте, ако се чувствате привлечени от някой представител на противоположния пол, който е по-възрастен от вас и е тотална противоположност на досегашните ви партньори.

Козирог

Вие сте от хората, които винаги се стремят да дадат най-доброто от себе си, да се усъвършенстват и да израстват в живота. Това важи не само за кариерата, но най-вече за личния ви живот. Е, честито. Вие сте на върха на стълбицата и този Свети Валентин ще го прекарате с любовта на живота ви.

Водолей

Седмицата не е от най-спокойните, нито от най-приятните. Съжаляваме, Водолеи, но всичко е във вашите ръце. Чувствате се напрегнати и не можете да се отърсите от негативни мисли и влияния от стари връзки. Явно има проблем, с който не можете да се справите сами. Потърсете помощ от приятел, понякога в един непринуден разговор може да откриете скрити съкровища.



Риби

Седмицата ще започне смущаващо с ненадейна среща с бивше гадже, което е наранило силно нежната ви душа. Не обръщайте прекалено много внимание на този факт, а се отдайте на ласки, вино и романтично настроение с любимия, за да заличите неприятната случка. Спомнете си, че можете да оцените щастието, което изживявате в момента, именно защото можете да го съпоставите с горчивия си опит в любовта.

Четете още: 8 причини защо мъжете никога не забравят жената Овен в живота си

* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!