Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Основна мисъл в красивата ви главица през тази седмица ще бъде къде е вашето място в света и как да изградите сериозна репутация за себе си пред обществото. Човекът, когото сте избрали да бъде ваш спътник в живота, показва най-добре къде се намирате в момента, така че ви очакват дни на преосмисляне дали той е достоен за вашите мечти и очаквания за бъдещето.



Телец

Разминаване в моралните ценности между вас и партньора ви ще се окаже причина за сериозни скандали и дори обмисляне на варианта за временна раздяла. Тази огромна яма, която се отваря във вашите взаимоотношения, ще ви припомни златното правило, че само любовта не е достатъчно условие двама души да бъдат щастливи заедно.

Близнаци

През тази седмица може да изпитате силни финансови колебания в семейния бюджет, а нехайството на партньора ви относно общите спестяванията, започва да прелива чашата на вашето търпение. Тя и без това е малка и бързо се пълни, но този път имате сериозни основания да поставите границата. Щом вие може да се съобразявате с плановете ви за бъдещето за сметка на личните прищявки, значи и другият човек е длъжен да го направи.



Рак

Каквито и проблеми да имате във връзката си до момента, сега е времето да ги покажете на светло, защото в противен случай те ще ви покажат какво означава да имаш сериозен скандал с партньора си. Ако нещо ви притеснява, споделете го с човека до вас. Няма нищо страшно в това да комуникираме нуждите и желанията си. Дори напротив, когато ги потискаме, те остават нерешени в нашето подсъзнание и рано или късно изплуват на повърхността със страшна сила.

Лъв

За съжаление през следващите няколко дни няма да се чувствате в особено добра физическа форма. Това временно неразположение обаче, освен че леко ще ви напрегне, ще хвърли светлина върху истината дали партньорът ви ще бъде до вас и в добро, и в зло. Ако отговорът е „да“, то връзката ви ще стане още по-силна, но ако, за съжаление, отговорът е „не“, ще започнете постепенно да охладнявате и да се отдръпвате от него.

Дева

Девите няма да изневерят на сериозния си имидж, с който са свикнали да се представят пред света, и ще заложат на всичко или нищо в любовта. Това означава, че необвързаните няма да си губят времето с флиртове, а на семейните представители на зодията няма да им е до забавление, но с охота ще изпълняват съпружеските си задължения.

Везни

Ако до момента сте имали някакви разногласия с вашия партньор или пък не сте били наясно какво точно търсите в любовта, то тази седмица ще получите нужното просветление. Ще съумеете да погледнете на цялата ситуация от друг ъгъл и да откриете правилното решение за своите проблеми. Каквато и да е ситуацията, правилният отговор е да се обърнете към корените си и всичко, което ви кара да се чувствате на сигурно място.



Скорпион

През тази седмица ще имате желание да се отдадете на задълбочени разговори по сериозни теми със своя партньор, докато той е на парти вълна и постоянно ще се шегува с вашите дълбокомислени анализи, които му сервирате на вечеря. Това разминаване в интелектуалните ви потребности на общуване силно ще фурстрира обстановката у дома, но към края на седмицата се очаква пластовете да се наместят и да достигнете до необходимия баланс.

Стрелец

Възможно е вашият партньор да ви обвинява в скъперничество, което със сигурност ще ви обиди, защото единственото, което правите през последните няколко месеца, е да работите здраво, за да осигурите по-висок стандарт на живот на своето семейство и респективно се отнасяте предпазливо към спестяванията си. Да харчите неблагоразумно не е равносилно на бохемски лайфстайл и обгрижване на другия, така че отстоявайте позициите си и не позволявайте да ви манипулират.



Козирог

Още във вторник ще се случи грандиозният съвпад на двете тежки планети от Слънчевата система – Юпитер и Плутон във вашия знак, което ще ви зареди с енергия и ентусиазъм да преследвате мечтите си. Ще се чувствате самоуверени и способни да реализирате плановете си, а емоционалната зрялост, която ще демонстрирате, е вашият билет за успех.

Водолей

През следващите няколко дни ще изпитате истинската тежест на обвързването. Вие сте свободолюбива личност и ако вашият партньор не приема и не уважава нуждата ви от пространство в рамките на вашата връзка, то тези отношения започват да ви се струват все по-задушаващи и в един момент няма да издържите на напрежението и ще си тръгнете завинаги.



Риби

Ако се чувствате все по-самотни напоследък, точно през тази седмица ще осъзнаете, че вие сами се изолирате от околния свят от страх да не ви отхвърлят. Това може да се случва както в професионалния, така и в любовния и приятелския ви кръг. Опитайте се да разберете откъде се е появил този страх, кой го е предизвикал и защо. Тогава ще може да продължите напред, без да носите бремето на предишни разочарования.

Четете още: Марс в Овен е нашият картбланш за успех, даден ни от звездите