Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Очаква ви емоционална седмица, особено що се касае до романтичните взаимоотношения. Ще бъдете по-докачливи от всякога, а необвързаните ще получават смесени сигнали от обекта на техните желания. Опитайте се да запазите спокойствие и не взимайте прибързани решения, тъй като до края на седмицата Меркурий остава все още ретрограден.



Телец

Задържате емоциите вътре в себе си повече от всякога, Телци. Ако нещо в поведението на вашия партньор ви дразни от известно време насам, през тази седмица се очаква да избухнете, както само вие можете. Ето защо е препоръчително да споделяте притесненията си на момента, а не да трупате гняв, който после да не можете правилно да отработите.

Близнаци

От скоро имате ново гадже, но най-добрата ви приятелка не го одобрява. Нейното мнение е важно за вас и се чувствате зле от упреците, че той не е достатъчно добра партия. Реакцията ви обаче говори, че някъде дълбоко в себе си споделяте нейните убеждение, просто ви се иска да повярвате, че приказките съществуват.



Рак

Тази седмица внимавайте какво говорите, защото е твърде вероятно да кажете нещо изключително неподходящо пред любимия човек. Ако все пак го допуснете да се случи, помислете къде се корени причината за това ваше изказване. Вероятно има неизговорени помежду ви неща, които вече ви тежат. Необвързаните ще имат примамливи предложения за срещи, но едва ли ще излезе нещо сериозно от тях.

Лъв

Притежавате желязна воля и малко хора имат вашата решителност в преследването на своите цели. Ще имате противоречиви мнения с вашия партньор и сякаш повече държите нещата да се случват по вашия начин, отколкото трезво да прецените дали другата гледна точка не е по-добра от вашата. Необвързаните представители на зодията е добре да не се престарават много в създаването на добро впечатление. Просто бъдете себе си и оставете другите да ви оценят по достойнство.



Дева

Внимавайте какво и с кого споделяте подробности от личния си живот, защото дори най-близките ви приятелки може да разпространят пикантерии по ваш адрес. Ако все пак това се случи, не действайте прибързано и не прекалявайте с обидите, особено пред трети лица, защото по този начин вече със сигурност ще си заслужите клюките, които ще се носят за вас.

Везни

Ще имате проблеми в работата, които ще ви принудят да вземете важно решение за бъдещата си кариера. Тази ваша дилема обаче, ще афектира върху личните ви взаимоотношения. Човекът до вас започва леко да се изнервя от вашата нерешително, докато вие просто търсите подкрепа от негова страна. Явно някъде по пътя на своите потребности леко се разминавате.



Скорпион

Помнете, че каквото и да се случи в любовния ви живот през тази седмица, всичко е за ваше добро. Невидима космическа енергия ви закриля и нищо няма да ви изглежда толкова драматично, колкото само вие можете да си го направите. Необвързаните представители ще имат кофти срещи през уикенда, докато семейните ще се сблъскват с проблеми в общуването.

Стрелец

Внимавайте с изказа си, Стрелци, защото в опит да впечатлите обекта на своите желания, ще постигнете обратен ефект. Вие си знаете, че не сте от най-съобразителните хора на планетата, но през следващите няколко дни ще сте във вихъра си. Подбирайте правилно своите думи и ги чуйте първо в главата си, преди да ги изкажете на глас, защото могат да прозвучат наистина обидно за отсрещната страна.



Козирог

Макар Меркурий да тръгва в директна посока през тази седмица, няма да ви липсват разправии с половинките. Вероятно се касае за някакъв семеен проблем, който не можете да разрешите от известно време насам. Марс също е в напрегнат аспект към вашия знак, което допълнително утежнява ситуацията и ви прави по-емоционални, което страшно много пречи за рационалното разрешаване на проблема.

Водолей

Необвързаните представители на тази зодия ще имат тежка седмица. Причината със сигурност не е в това, че няма кандидати за вашето сърце, но сякаш привличате хора, които имат съвсем различни от вашите ценности и интереси. Със сигурност не сте склонни да направите компромис със себе си, а и в никакъв случай не трябва да го правите.



Риби

Рибите по принцип не са много наясно с всички неща, които се случват около тях, но през тази седмица наистина няма да знаят как да се справят с любовния си живот. И все пак в неделя Меркурий вече няма да е ретрограден и спокойно можете да вземете важно решение за партньорските си отношения – дали да се разделите, дали да направите първата крачка с онзи сладур от офиса или пък е време бъдете сами за неизвестен период от време, за да преосмислите приоритетите си.

Четете още: Юли ще бъде най-щастливият месец за тези 3 зодии