Автор
Десислава Недева

Юли ще бъде най-щастливият месец за тези 3 зодии

Вече сме в разгара на лятото, започнахме да отброяваме дните и от месец юли, което означава, че годната вече се е преполовила. Очаква ни и съдбоносно Пълнолуние в Козирог, заедно с Лунно затъмнение, което ще ни донесе късмет в бизнеса. Това се отнася за всички зодии, но специално три от 12-те знака от зодиака, ще се радват на небивал късмет, не само на работното място, но и в любовта.

Както вече знаете, това лято много планети се движат ретроградно, което означава, че е време да преразгледаме живота си, да преоценим своите приоритети и да си направим една генерална равносметка за живота ни до този момент. В началото на месеца Сатурн навлезе отново във владенията на Козирога и ни припомни колко важна е структурата и дисциплината в нашия живот, ако искаме да съградим нещо стойностно и дълготрайно. За щастие на 12-ти юли Меркурий отново тръгва в директна посока и ни предоставя уникалната възможност да започнем нови дейности и начинания, но този път ще бъдем по-мъдри, научили своя урок и заредени с нови сили и ентусиазъм да покоряваме върхове.

Тъй като тези астрологични промени се случват в съзвездието Рак, то положителният ефект ще въздейства най-силно върху трите водни зодии – Рак, Скорпион и Риби. Вижте защо:

Рак – Ще разгърнете целия си потенциал



Честит рожден ден, Раци! Когато погледнете към слънцето, се усмихнете, защото този месец то свети само за вас. Раздвижване ще има по темите за партньорствата. Помислете какви модели на поведение наблюдавате да се повтарят в последните ви връзки. Мислите ли, че те ви пречат да бъдете щастливи заедно и да не следват раздели след раздели? Ако отговорът е положителен, направете нужното, за да се освободите от тях и ще се отворят вратите на Рая. Ако бъдете достатъчно широко скроени и подходите нестандартно със следващия партньор, ви очакват вълнуващи моменти заедно, които ще продължат докато смъртта ви раздели.

Скорпион – Пред вас се разкриват нови хоризонти



Погледнете към звездите, Скорпиони. Когато се взирате в безкрайния хоризонт на своето бъдеще, какво виждате там? Аз ще ви кажа – неограничени възможности. Само трябва да повярвате в своите качества и таланти си и щастливите събития сами ще започват да ви намират. Важно е отношението към вас самите и към света да се промени. Помислете как можете да подобрите комуникационните си умения и да настроите съзнанието си да мисли в положителна насока. Опитайте се да не отдавате огромно значение на своите емоции, защото те ще ви пречат да мислите трезво. Вместо това заложете на логиката и най-важното, не се колебайте да се допитате до мнението на ваш близък или професионален психолог.

Риби – Ще блестите със своя собствена светлина



„Нека заблестим като диаманти!“, пееше Риана в една песен и вие просто ще последвате съвета ѝ през този месец. Може би защото тя също е зодия Риби, но по-скоро заради засилената ви амбиция, решителност да изпълните дългосрочните си цели и усещането, че принадлежите на този свят и знаете какво да правите, за да се докажете в него. Свържете се с приятели или колеги, които имат най-близко до вашето светоусещане и заедно сътворерте настоящето, в което искате да живеете. Възможно е да се решите на голяма и важна стъпка в своя живот, за която досега не ви е достигала смелост. Но сега просто няма да може да издържите да не я направите, без да мислите за последиците. Добрата новина е, че всичко ново, което решите да започнете през този месец, ще бъде орисано с късмет, затова действайте. Ние ще стоим отстрани, ще цъкаме с език и благородно ще ви завиждаме. Е, може и да не е особено благородно, но вие сте толкова щедри и безкористни същества, че няма да се посвените да споделите щастието и просперитета си с останалите.

Четете още: Вижте какво предсказват картите Таро за месец юли на всяка една зодия