Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

През тази седмица ще получите голяма професионална подкрепа от своя партньор по повод вашата професионална реализация. Той е човекът, който винаги ви е подкрепял във всяко едно начинание и е вярвал силно във вас, дори когато вие самите сте се съмнявали в своите качества и умения. Опитайте се да му покажете своята благодарност, защото подобно отношение е такава рядкост в наши дни.



Телец

Това ще бъде една наистина вълнуваща седмица за представителите на зодия Телец. Всичко в любовта ще ви върви по вода. Ще имате усещането, че това, за което някога сте мечтали, започва да се материализира пред очите ви. Ще разберете по категоричен и демонстративен начин, че човекът, с когото мечтаете да прекарате живота си, е готов да ви се отдаде напълно само на вас и желае същата вярна любов докато смъртта ви раздели.

Близнаци

През тази седмица предстоят сериозни и отговорни задачи пред представителите на зодия Близнаци. Ако от известно време насам имате нуждата да преминете на следващо ниво във връзката си, трябва да седнете и да поговорите като зрели хора и да заявите гласно желанията си. В противен случай другият няма как с магическа пръчка да отгатне какво очаквате в любовта, нали?



Рак

През следващите няколко дни ще проведете дълги и изчерпателни разговори със своя любим. Но знаете ли какво? Няма за какво да се притеснявате, защото всички ваши беседи ще завършват повече от добре и ще разгърнат позаспалия напоследък потенциал на вашата връзка. Взаимно ще проявите разбиране един към друг и ще сте отворени да изслушате аргументите на отсрещната страна, а най-хубавото е, че ще стигнете до консенсус и ще осъзнаете за пореден път, че вървите по обща пътека и споделяте еднакви ценности в живота.

Лъв

Очаквайте вашият партньор да направи чудеса, само и само да повдигне малко мрачното ви настроение напоследък. Никой друг на този свят не може да изпълни сърцето ви с гордост, както вашия любим. Той ще ви затрупва с комплименти, в които обаче наистина вярва, колко прекрасни хора сте и как заслужавате най-доброто в този живот. Необвързаните представители на зодията ще срещнат истинската любов, докато работят усърдно, опитвайки се да се разсеят от несполучливите си връзки.



Дева

Венера в момента пребивава във вашия знак, което означава, че няма да ви липса любов и внимание от страна на противоположния пол. Изглеждате и се чувствате повече от прекрасно, а това не може да остане незабелязано от околните. Освен това вече сте наясно какво точно търсите в любовта и с какво сте склонни да направите компромиси. Тази вътрешна увереност създава около вас такава атрактивна аура, че никой мъж, попаднал под обсега на вашия радар, няма да има силата да ви устои.

Везни

Последните няколко седмици не бяха особено успешни за вас, Везни, но вие продължавате безусловно да вярвате, че истинската любов съществува и тя може да се крие зад всеки ъгъл. Само трябва да имате търпението и увереността, за да я дочакате. Е, няма да ви се наложи да чакате дълго, тъй като вашите близки приятели и роднини имат вече план за вас. Ако през следващите няколко дни те искат да ви запознаят със страхотен необвързан сладур, не бъдете мнителни, а веднага приемете предложението. Той може да се окаже любовта на живота ви.



Скорпион

Връзката, която ще усещате помежду си и комуникацията, която ще създадете през следващите седем дни, ще бъдат невероятно приятни и зареждащи. Може да говорите с часове по телефона с вашия любим или да изкарате безсънна нощ пред камината, обсъждайки всички възможни теми на разговор във Вселената. Ако отскоро се срещате с някой интересен персонаж, през тази седмица ще осъзнаете, че всъщност имате много повече общи неща, отколкото сте предполагали. Вълнуваща новина, нали?

Стрелец

Тази седмица вашият партньор ще ви изненада със своите връзки в обществения елит, които ще се окажат от съществено значение за бъдещето ви развитие в кариерата. Той на драго сърце ще предложи да ви съдейства в реализацията ви като професионалисти, а това може само да ви радва и ласкае. Разбира се, не трябва да забравяте, че този късмет е в следствие на вашия принос и отдаденост в любовните ви отношения, така че не трябва да подценявате достойнството си.



Козирог

През следващите няколко дни Козирозите ще се чувстват окрилени и вдъхновени от любовта, която присъства в живота им. Тя ви заземява, дава ви стабилност и сила, за да следвате мечтите си. Няма какво повече да желаете от своя партньор, той ще ви глези, ще ви разбира и ще ви подкрепя във всяко едно начинание, дори да не е съгласен напълно с вас. Трябва да знаете и да сте сигурни, че зад гърба ви стои най-верният приятел и най-отдадения любовник. Не го приемайте никога за даденост.

Водолей

Тази седмица не вие, а вашият партньор ще се радва на голяма финансова облага, която ще реши щедро да сподели и с вас. Този жест ще разтопи сърцето ви, не заради подаръците, които ще получите, а заради отношението към вас, заради идеята, че сте едно цяло и сте рамо до рамо както в битките, така и в победите в живота. Вашият любим ще ви зарадва не само с допълнителни материални придобивки, но и с подкрепа, която ще ви помогне да постигнете сами своите мечти и цели. Няма по-голямо щастие от това да знаеш, че до себе си имаш човек, на който винаги можеш да разчиташ, нали така?



Риби

През тази седмица ще усещате любовта и обожанието, което вашият партньор изпитва към вас, повече от всякога. Той няма да пести думи и жестове, за да ви накара да повярвате колко много ви обича и държи на вашата връзка. Една ваша съкровена мечта ще се сбъдне след няколко дни и не се учудвайте, когато разберете, че зад нейната реализация стои именно човекът до вас. Сърцето ви ще се изпълни с такава гордост и благодарност, каквито рядко се изпитват в живота. Но вие сте надарени с тази сила, наречен любов, защото носите магията ѝ в своето сърце.

Четете още: Новолунието в знака Везни съвпада с най-щастливата звезда и носи небивал успех