Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всяка зодия (20-25 октомври)

Съпротивлявайте се възможно най-малко срещу случващото ви се през тази седмица и нещата ще работят във ваша полза. Проявете гъвкавост и разбиране към нуждите на околните и ще получите това, което искате, опаковано в розова панделка за разкош.

Овен

Ще научите нещо разтърсващо, което определено ще ви изненада. Вариантите при вас са два – или ще възродите гаснещи отношения, или ще започнете нови такива, но интензивността в любовната сфера ви е гарантирана.



Телец

Любов и пари, пари и любов. Това ще са темите, които ще вълнуват Телците през тази седмица. Контрол е ключовата дума при вас. Балансирайте и управлявайте зорко финансите си, като не забравяте да хвърляте и едно око към месинджъра на гаджето. Винаги е добре да знае, че държите на него и своеволията му биха ви наранили.

Близнаци

Мислите си, че отношенията ви с партньора вървят гладко и можете да си почивате? Нищо подобно. Заемете се здраво с разнообразяване на интимния живот или рискувате да се почешете по рогата, когато разберете за малката забежка на вашия любим с русата колежка от sales отдела.

Рак

Важна и съдбовна промяна на любовния фронт очаква представителите на зодия Рак. Игри на волята и борба за власт ще помрачават иначе хармоничното ви съжителство. Не се предавайте, а отстоявайте позициите си, за да не съжалявате в бъдеще. Потърсете подкрепа от приятел или роднина, за да съберете смелост и кураж за действие.



Лъв

Една дребна забележка може да превърне дома ви в бойно поле. Опитайте се да мерите всяка своя дума, за да не прерасне едно дребно недоразумение в семеен скандал. Ако все пак се изпуснете и направите неуместен коментар пред своята половинка, спрете, замислете се, че егото ви не е по-важно от вашата връзка и кажете „съжалявам“.

Дева

Вие просто летите на крилете на любовта, обичате и се чувствате наистина обичани и глезени от любимите си. Знаем, че обикновено вие сте в ролята на обгрижващия, но тази седмицата местата са разменени. Хубаво е, нали? Наследете се на това блаженство в отношенията, защото може и да не трае дълго време.

Везни

Напоследък ви се насъбра наистина много, но е настъпил моментът на разплата. Усилията ви ще бъдат възнаградени и най-после ще започнете да виждате плодовете на вашия труд. Хората не се променят за една нощ, но с постоянство, положени грижи, търпение и компромиси от двете страни дори най-страшните проблеми в една връзка могат да бъдат изгладени.



Скорпион

Настъпва вашето време, Скорпиони. Типичните за вас качества започват да се оцветяват във все по-наситени нюанси. Вероятно имате нов обект на любовни страсти, който ще трябва да изтърпи серията от тестове, на които смятате да го подложите. Бъдете снизходителни и просто изживейте вълнуващите трепети.

Стрелец

Няма да ви лъжем, тази седмица не е от най-добрите за вас. Дори може да обмисляте раздяла, ако отношенията с любимия буксуват на едно място. Спрете за момент и си поемете дълбоко въздух. За да се поддържа огъня в една връзка, трябва и двамата партньори да положат усилия и да бъдат отдадени един на друг.

Козирог

Ще имате повод за радост и вълнение в любовта тази седмица. Готиният пич от фитнеса ще ви изпрати покана за приятелство, но не се самозабравяйте във фантазиите. Най-вероятно търси просто секс за една нощ, а на вас това не ви е по вкуса. И все пак може да направите едно малко изключение за този невероятен сладур, нали?



Водолей

Нови възможности ще се разкрият пред вас през тази седмица. Влиятелна личност ще прояви нескрит интерес към вашата персона. Не се правете на много заети със служебни задачи, а приемете с охота предложението да разпуснете събота вечер. Флиртът ще си заслужава, дори да не прерасне в нищо сериозно.

Риби

Толкова много неща се случват в любовния ви живот напоследък, че иначе спокойната ви натура започва леко да се притеснява от бързите обороти. Вие обичате спокойствието и сигурността в отношенията, затова овладейте динамиката около вас и ще успеете да възвърнете контрола над емоциите си. През уикенда задължително планирайте почивка извън града и ще се чувствате като преродени.

Четете още: Ето това са зодиите, които никога няма да ви изневерят