Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Още във вторник Луната навлиза в зодиакалното съзвездие Дева и с това любовният ни свят се превръща в едно чисто и подредено място. В сряда тя ще съвпадне с фиксираната звезда Лабрум, което ще запълни идеалистичната картина с физическа издръжливост, интелект и достойнство. Секстилът между Марс и Сатурн, който ще се случи в четвъртък, ще ни направи силно целеустремени във всяко едно начинание. Ще полагаме нечовешки усилия и старание и резултатите няма да закъснеят. Квадратът между Меркурий и Нептун обаче ще замъглява добрата ни преценка, а комуникацията ни с околните ще е затруднена. Избягвайте скандали, за да си спестите излишни недоразумения. В петък Венера навлиза в съзвездието Водолей и бележи един нестандартен уикенд, който ще ни зареди предколедно с революционен дух и желание за свобода и работа по благотворителни каузи.

Как обаче ще се отразят тези небесни конфигурации върху любовния живот на всеки един знак от зодиака, вижте в следващите редове.

Овен

Тази седмицата ще бъдете нащрек за всичко, което съдбата е решила да ви поднесе. Няма да изпуснете нито една възможност да се чувствате щастливи. Осъзнавате, че животът е прекалено кратък, за да го прекарате в отдаване на негативни мисли. Ако все още нямате човек до себе си, с когото да споделите тези емоции, със сигурност ще го привлечете с високата вибрация, на която резонирате тези дни.



Телец

Вие винаги чувате повика на сърцето си, дори когато не следвате неговите заповеди, тъй като умът ви диктува друго. Тази седмица ви подтиква да бъдете искрени и да споделите с половинката си какво не одобрявате в неговото поведение. На момента вероятно ще се почувствате неловко, но ще го направите, защото знаете, че ще окаже благотворно влияние върху бъдещето ви. Необвързаните представители на зодиака няма да са особено уверени в собствените си качества и дори да привличат тълпи от обожатели, ще се съмняват в искреността на техните намерения.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците през тази седмица ще бъде низ от възходи и падения. Понякога ще казват неща, които не мислят и така ще създадат първопричина за конфликтни ситуации, друг път ще бъдат най-забавната и приветлива компания, за която може да си мечтаете. Съветваме семейните да внимават с изразяването на гнева си, за да не разрушат една дълго градена връзка. Подобни действия ще ви отдалечат още повече от идеала за партньорство, към който толкова се стремите.

Рак

Никой не се съмнява в добрите ви намерения, когато става въпрос за опазване на семейното огнище. Но тази седмица мислите ви ще витаят навсякъде другаде, но не и върху любимите ви хора. Те ще се чувстват пренебрегнати, а липсата на любов, която обикновено излъчвате, ще има осезаемо въздействие върху домашния уют. Нашият съвет към вас е да отделите няколко часа само за себе си - разберете какво ви тежи, какви са раните, които трябва да излекувате, за да бъдете пак онези уверени в себе си хора, които зареждат с грижа и обич всичко, до което се докоснат.

Лъв

Ако имате семейство и деца, тази седмица определено ще трябва да влезнете в ролята на лошото ченге и да наложите малко повече дисциплина относно времето, което те прекарват пред екраните. Хубавото е, че ще получавате много подаръци от близки и приятели, както и вие ще подготвяте изненади от всякакво естество за хората, които обичате. Пословичната ви щедрост най-после ще придобие материален характер.

Дева

Девата ще бъде изненадана от хилядите покани, които летят към нея. Тя не е свикнала да става толкова често обект на желания, затова подобен интерес я кара да се затвори в черупката си. Необвързаните представители на тази зодия ще се социализират и ще навлязат в нови среди, които ще отворят пред тях много врати пред тях. Семейните пък ще се радват на безоблачно съжителство, макар че някои изблици на ревност могат да развалят за момент хармонията, но всичко много бързо ще възвърне своя баланс.



Везни

Тази седмица ще добиете куража да се разделите с хората, които не съответстват на вашата персона. В същото време ще обсипвате с внимание и любов най-близките до сърцето ви. Знаете какво искате от живота и кой има място в него. Не е практично да пилеете енергията си за личности, които с нищо не обогатяват любовния ви свят. Необвързаните Везни ще бъдат представени на магнетична личност от свои приятели. Не си мислете, че някой ви е уредил среща зад гърба. Просто случайност, от онези щастливите.

Скорпион

Седмицата крие много изненади и неочаквани обрати за Скорпионите. Понеделник и вторник ще бъдете по-напрегнати и изнервени от обикновено. Всичко ще ви дразни и няма да можете да намерите вътрешен покой. За щастие още в сряда енергията ви ще става все по-мека и ако се въздържате от по-резки и злобни коментари, комуникацията с представители на противоположния пол може да ви донесе приятни емоции, които да ви накарат да се почувствате най-красивите и обичани същества на планетата.

Стрелец

Седмицата определено ще бъде запомняща се за Стрелците. Нейното начало ще бъде белязано с повишени романтични и чувствени преживявания. Неустоими сте за представителите на противоположния пол и това ви ласкае и изпълва с ентусиазъм. Добрите вибрации ще се усещат на всички нива – както семейният, така и любовният ви живот ще бъдат в хармония и баланс, за които винаги сте мечтали. Опитайте се да бъдете смирени, за да не развалите магията. Тя идва от самите вас, затова продължавайте да правите всичко така, както и досега. Явно такава е рецептата за щастие.



Козирог

Тази седмица ще бъде специална за представителите на зодия Козирог. Цяло стълпотворение от планети се случва във вашия знак и насочва мощната си космическа енергия към вас. Ще опознаете себе си на едно по-дълбоко ниво и ще се влюбите в това, което ще откриете там. Всички знаем, че когато се научим да уважаваме и обичаме себе си, тогава идва моментът, в който ще намерим истинската любов в лицето на друг човек.

Водолей

Началото на седмицата няма да стартитра особено добре за Водолеите. Тяхната естествена нужда от свобода и независимият им дух ще им създават само главоболия с половините им. Към средата на седмицата конфликтите ще се уталожат и малко по-свежо настроение ще се настани в любовния ви живот. Необвързаните представители на зодия Водолей ще трябва да почакат чак до уикенда, когато обаче пред тях ще се разкрият две тотално различни алтернативи и изборът между тях ще се окаже наистина труден.

Риби

Ще преоткриете романтиката в лицето на своя дългогодишен партньор и това ще бележи началото на един нов етап от вашите взаимоотношения. Красив и изпълнен със сладострастие интимен свят – това е мотото, под което ще изживеете може би най-вълнуващата седмица от няколко години насам. В един момент обаче ще осъзнаете, че семейството и неговите членове поглъщат по-голямата част от вашето време и енергия да обърнете внимание на себе си и своите нужди вече почти няма. Опитайте се да откриете баланса във връзката си, за да не се стигне до неприятни за всички страни ситуации.

Четете още: Любовна съвместимост между Овен и Лъв: Един истински любовен пожар