Автор
Woman.bg

Щастливи сте, ако една от тези зодии ви е приятел

Представяме ви Топ 6 на най-дружелюбните зодии. Кои знаци имат най-много приятели?

1. Везни

Везните имат много сериозно отношение към дружбата и правят всичко възможно, за да не изгубят приятелите си. Представителите на този знак поддържат редовен контакт и са готови да помогнат на другарчето в труден момент. Те винаги биха ви изслушали и с радост ще отидат с вас да купонясват. Везните са състрадателни и жизнерадостни. Те не натоварват околните с лошото си настроение. В някои случаи ценят приятелите си също толкова или дори повече от собственото си семейство. Затова обикновено имат много приятели. Но независимо от това дали кръгът от познатите им включва двама или двадесет човека, Везните наистина обичат тези хора. Този знак привлича околните с чудесния си характер, както и с това, че помага на другите да осъзнаят силните си страни и да се гордеят с тях. Везните никога няма да предизвикат конфликт просто за удоволствие и ще направят всичко възможно да избегнат караниците.

2. Близнаци

Всеки човек има нужда от поне един приятел Близнаци. Сигурно затова представителите на този знак имат толкова много приятели. Близнашката дружба е търсена стока, тази зодия превръща всичко в радост. Когато човек от този знак говори с вас, той наистина се интересува от мнението ви, а не просто чака да приключите, за да се изкаже. Близнаците са много общителни и са център на вниманието на всеки купон. Имат дарбата да превърнат новия познат в близък приятел за броени секунди. Близнаците се отличават с много качества, които карат хората да се чувстват свободно в тяхно присъствие – този знак има разнообразни увлечения, ентусиазиран е, искрено се интересува от събеседника, умен е, отзивчив е и има добро чувство за хумор.



3. Лъв

Лъвовете намират баланс между собствената си популярност и наличието на огромен брой приятели. Те, разбира се, не могат да бъдат истински приятели на онези, които им се възхищават, но въпреки това са способни да култивират искрена дружба. Ако Лъвът се сприятели с някого, ще бъде изключително предан и добър. Той е готов да защити другаря си и да направи всичко възможно, за да подобри живота му. Лъвовете са енергични и чаровни и имат дарбата да представят света в по-ведри краски. Повечето представители на този знак пращят от енергия, което също им помага да бъдат добри приятели. Лъвовете са праволинейни и честни с другарите си, но никога не са жестоки. Те ценят честността и държат тя да е част от приятелските им отношения.

4. Водолей

Водолеите са известни със способността си да създават здрави приятелства – може би защото са доброжелателни и никога не съдят другите. Хората се чувстват комфортно с представител на този знак, защото той ги стимулира да бъдат себе си и да проявяват най-добрите си качества. Привличат ги и изобретателността на Водолея и творческият му подход към всичко. Водолеите използват ума си, за да подобряват живота на околните. При това са много верни и биха подкрепили свой приятел и в щастливи, и в тежки мигове. Ако имате приятел-Водолей, той ще ви е другар до гроб!

5. Овен

Овните имат много приятели, защото човек трудно може да устои на ентусиазма им. Представителите на този знак постоянно правят нещо интересно и обожават да радват приятелите си. Околните биват привлечени от позитивността, енергичността и жизнерадостта на Овена. Те са страхотни приятели и заради приключенския си дух. Обичат да се състезават, но ако спечелят, канят съперниците да празнуват с тях победата им. Могат да бъдат импулсивни, но това ги прави само по-привлекателни. Понякога биват нетактични, но това не е от лошо чувство. Просто Овните казват това, което мислят – и приятелите им в крайна сметка оценяват по достойнство тази честност.

6. Стрелец

Стрелците хич не са срамежливи, те не се плашат от нови места и нови хора. Всъщност именно от това имат нужда, за да бъдат щастливи. Стрелците си намират приятели навсякъде и впоследствие поддържат връзка с тях. Околните биват привлечени от тази зодия заради щедростта, голямото сърце и веселостта на знака. Стрелците обичат хората, лесно контактуват с тях и бързо се сприятеляват, макар приятелствата им далеч невинаги да са трайни. Освен това този знак се отнася отговорно към ролята си на нечий приятел, дори ако с другаря му ги разделят хиляди километри.

Четете още: Как ще прекарат всички зодии заедно на Хелоуин