Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, февруари за вас ще бъде изпълнен с чувства!

Скъпи Скорпиони, бъдете готови да се изправите пред месец развиващ се с бързи темпове и пълен с активност!

В този период няма да се фокусирате върху лични амбиции и търсения. Сътрудничеството с другите и адаптивността ще ви помогнат да постигнете целите си. Възползвайте се максимално от ситуациите, пред които ще се изправите.Сатурн обаче образува квадратура към знака ви през цялата година, поради което ще се сблъсквате със закъснения или препятствия.

Но не трябва да си позволявате да бъдете объркани, да не се отказвате, защото тогава шансовете, които идват чрез Юпитер ще изчезнат. Отделeте известно време, за да преосмислите някои неща и да направите някои спокойни, рационални планове за бъдещето. Ще получите интересни и примамливи предложения, но отделете време, за да обмислите нещата. Разгледайте всички факти, тъй като някои неща са скрити и могат да причинят проблеми в бъдеще.Февруари ще ви донесе променливо и чувствително здраве, ще има подеми и спадове. Трябва да си обърнете повече внимание. Възможни са ангина, повишена умора, проблеми със стомаха и чести главоболия, които може да са свързани с напрежение и хипертония.По-често контролирайте кръвното налягане, избягвайте прекомерното физическо усилие. Чувствеността ще доминира в отношенията с вашия партньор този месец.

Не се изключват конфликти и доверието трябва да надделее в брачния ви живот. По-възрастните членове на семейството ще бъдат източник на конфликти. В средата на февруари може да се развие извънредна ситуация в партньорството. Факт е, че вашият брачен партньор може да започне да се държи по непредвидими начини и ще ви стане по-трудно да контролирате ситуацията.През втората половина на месеца обаче може да се установи пълна хармония в партньорствата. Свободните Скорпиони няма да останат без вниманието на противоположния пол и също могат да се влюбят. Ако сте чужди на любовните вълнения, тогава може би ще бъдете увлечени от нещо друго.