Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Овни, юли ви носи нови хоризонти и много романтика

Скъпи Овни, през юли съдбата ще бъде с вас, ще се чувствате по-философски настроени и няма да ви липсва желанието да разширите хоризонтите си. Добър момент да се отървете от старомодните предразсъдъци и вярвания и да промените някои от житейските си принципи. Правете нещата правилно и морално. Ако правите разумни ходове, ще постигнете това, което искате.

Юли е месец, който ще ви тласне да „натиснете газта“, да излезете напред, да предприемете действия по много неща и да не останете неактивни дори за минута. Това, разбира се, може да се превърне в „нож с две остриета“, тъй като, от една страна, ще имате мотивацията, импулса и енергията да правите неща, които искате и да се измъкнете от трудни ситуации. От друга страна може да се изкушите да направите някои тривиални и импулсивни ходове, които ще имат противоположни резултати от това, което очаквате.

Най-големи трудности този месец ще имате във финансовия сектор. Погрижете се повече за вашето психофизическо благополучие. Възможно е спадът на енергията да ви изнерви много. На по-личностно ниво, не се страхувайте да потърсите емоционална подкрепа от близки хора. Физически е добре да се занимавате със спорт, за да излеете гнева или потиснатите чувства.

Слънцето във вашия четвърти дом до 22 юли прави идеален периода за справяне с въпроси, свързани с дома, семейството и недвижими имоти. Първата половина на месеца ще бъде много социална и комуникативна, но ще има риск от неправилни оценки.

Ако излизате с някого, романтични вечери няма да липсват. Венера ще помогне за летните флиртове и романтични подходи. Ако сте свободни, ще има възможности за запознанство, особено първите две десетдневки на месеца. Във всеки случай избягвайте импулсивните действия.

Четете още: Меркурий в Близнаци: Ето кои зодии ще бъдат най-облагодетелствани през този транзит