Скъпи Стрелци, февруари ви носи нови приятелства, повече пари и любов

Скъпи Стрелци, през февруари Слънцето ще бъде в третия ви дом, отговарящ за сектора на комуникацията. Следователно активността ви ще бъде до голяма степен свързана с движение, общуване, близки пътувания и информация. Времето е подходящо да правите планове, които ще се окажат плодотворни.

Ще имате голям брой задачи, които изискват незабавни решения. Ще сте склонни обаче бързо да превключвате от едно нещо към друго, като понякога оставяте нещата, които сте започнали, наполовина и не ги довеждате до логичния им край. Подобна непоследователност в поведението може да повлияе негативно на професионалните ви дейности. Втората половина на месеца е чудесно време за справяне с материални и финансови въпроси. Нивото на доходите ви може да се увеличи значително.

Вашият енергиен резерв се увеличава, ще станете физически по-издръжливи. Някои може да се почувстват изтощени и да имат нужда от промяна на темпото и почивка, но това ще бъде временно; скоро ще се възстановите и ще влезете отново в играта по обичайния си, динамичен начин.

Тези, които се страхуват от наднормено тегло обаче, трябва да се притесняват и да вземат подходящи мерки. Факт е, че тези дни апетитът ви може да се увеличи и вие сами няма да забележите как ще добавите няколко килограма повече. Вътрешният баланс изисква много усилия, както много добре знаете, и това е подходящ момент да го постигнете.

През 1-ва и 2-ра десетдневка на февруари влюбените Стрелци са склонни да действат импулсивно и непоследователно, може и да не са винаги искрени с близките си. През 3-та десетдневка на месеца тяхното поведение ще стане по-благоразумно. Възможно е придобитият опит да добави мъдрост, предпазливост и да ги накара да оценят истинските чувства.

Месецът е подходящ за активно общуване. Хороскопът за февруари обещава много контакти и запознанства за Стрелец, не само лични, но и виртуални. Любовният ви живот е балансиран и връзката ви се възползва от положителната енергия на звездите.

Четете още: Скорпиони, февруари за вас ще бъде изпълнен с чувства!