Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, август ви носи гореща любов, съдбовни промени и нови възможности

Скъпи Стрелци, август е чудесно време за нова промяна и излизане извън обичайните граници на живота, за реализиране на планирани проекти. Обстоятелствата ще се развият по най-добрия възможен начин, така че трябва да се възползвате от предоставените възможности. Този месец е възможно да съберете смелост да направите внезапна, значителна промяна в работата или в работната си рутина.

Влиянието на Слънцето (до 23.08) и Венера (след 11.08) е доста благоприятно. Ситуацията като цяло е доста положителна, особено ако възнамерявате да започнете нови проекти или програми. Възможностите за интерпретация са безкрайни, иновациите и скъсването с миналото ще отворят нови перспективи.

Тъй като Марс до 20.08 е в Телец, определено е отдаден на "прагматизма", затова по време на транзита трябва да се стараете да бъдете по-конкретни и постоянни.

Ако работата ви е свързана с творчество, вероятно ще имате голямо вдъхновение в този период и ще постигнете успех по-късно. Август е приятен месец за почивка, не само защото е ваканционен период, но и защото съзнанието се освобождава от грижите, натрупани през последните месеци.

Любовта се събужда отново от влиянието на Венера, която от 11.08 август влиза в сродния ви по елемент огнен знак Лъв. За двойки, които са били разделени по различни причини, добре е да планират ваканция през този период. Страстта ще е на доста високи нива. Ако търсите любовни истории или флирт, може да ви се случи нещо хубаво. Може дори да се разкъсвате между две различни любови.

Тези, които предпочитат да останат сами, грешат, защото разположението на планетите обещава страхотни емоции. Може да преминавате през фаза на детоксикация поради предишни връзки. Не винаги да си с някого е синоним на любов. Понякога това, от което се нуждаете, е добра доза любов към себе си.

Четете още: Таро хороскоп за август - ето какво ви очаква според зодията