Автор
Ива Петрова

Таро хороскоп за август - ето какво ви очаква според зодията

Август наближава и със сигурност сте обзети от трепетно очакване да разберете какво ще ви донесе най-горещият месец в годината. Съдбоносна среща? Успех на работното място, а може би нещо още по-вълнуващо и горещо? Какви промени и предизвикателства ще настъпят в живота на всяка зодия през месец август според прогнозите на картите Таро, вижте в следващите редове:

Овен
Карта Таро: Провидение (8 диска)

За Овена август е страхотен месец, който обещава приятни преживявания. Ще берете плодовете на своите действия, които сте засадили по-рано. Но отделете време. Оставете ги да узреят, покажете търпение и доверие в живота. Има време за всичко: не бързайте с нещата, придържайте се към ясна, добре обмислена стратегия, не правете „резки жестове“, за да не изплашите своята „птица на щастието“. Страхотен месец за размисъл за инвестиции.

Телец
Карта Таро: Добродетел (3 жезъла)

Телци, радвайте се! Август е вашият месец. Време за събуждане след хибернация и за подобряване на живота на всички нива. Радост ще изпълни душата ви, ще изпитате прилив на енергия. Очаква ви успех след успех. Страхотен месец да започнете нещо ново. Всичко, което предприемете през август, ще бъде плодородно. Новите проекти ще донесат не само радост, но и просперитет, а новите срещи могат да променят живота ви. Дерзайте!

Близнаци
Карта Таро: Щастие (9 чаши)

Близнаците през август ще бъдат завладени от приятни чувства и преживявания. Събитията, които ще се случат този месец с вас, ще ви издигнат до върха на щастието. Еуфория! Ще изпитате изключителна радост, изблик на положителни емоции, чувство на дълбоко удовлетворение, оптимизъм, блаженство, постигане на по-високи цели, вяра в по-светло бъдеще, любов. Ще искате да се събудите, да пеете и да споделите чувствата и доброто си настроение с всички около вас.

Рак
Карта Таро: Разочарование (5 чаши)

Раците трябва да бъдат по-внимателни с илюзиите си през август. Това е моментът, в който очакванията не съвпадат с реалността. Възможни са емоционални разочарования, но не бързайте да тъгувате. Всичко това може да бъде предотвратено просто като снижите нивото на очакванията. И помнете, че след всяка тъга или чувство на неудовлетвореност следва радост и неочаквано възнаграждение.



Лъв
Карта Таро: Рицар на мечовете

Лъвовете през август ще трябва по-често да изключват емоциите си и да действат повече от позицията на не своето „искам“, а чрез прагматизъм и студенина. Ще се появят хиляда и една идеи: да отидете на море, да си купите нова рокля, да свирите на китара. Не бързайте да привеждате в действие всичките си мечти. Направете анализ, претеглете всички плюсове и минуси. Не вземайте решения прибързано. Помислете и ако все още искате да направите нещо, направете го. Със сигурност успехът ви е гарантиран.

Дева
Карта Таро: Принцът на дисковете


За Девата август ще бъде стабилен месец, посветен на ежедневието и изграждането на нещо ново. За някои това ще доведе до приключването на дългогодишен строеж или ремонт, за други – до изграждането на нови отношения, а за трети представители на зодиакалния кръг – до повишаване в кариерата. Всичко това ще се получи, ако следвате стриктно плана си. Вашето мото за август: „Вземам и правя. Правя и вземам. И бавно, но сигурно ще постигнете целта си.

Везни
Карта Таро: Кралица на мечовете

От Везни август ще изисква решаване на въпроси, в които логиката и интелигентността ще бъдат важни. Минимум емоции, максимум здрав разум. За да постигнете желаните цели този месец, ще трябва да вземете нещата в свои ръце и да ръководите процеса. Съвет от картата: бъдете гъвкави и меки отвън, докато останете здрави отвътре. Изключeте емоциите. Картата символизира още и провеждането на важни преговори и сключването на важни договори. Вече знаете как да се държите – нежно, като котка.

Скорпион
Карта Таро: Безделие (8 чаши)

Скорпиони, уморени сте, време е да си дадете почивка през август. Някои теми може да изискват максимално участие и внимание от ваша страна. Опитайте се да бъдете разумни при вземането на всяко решение. Давайки твърде много емоции на всеки проблем, съществува риск някъде да сбъркате в преценката. Бъдете по-внимателни към хората, които ви заобикалят, не позволявайте да нарушават личните ви граници. Веднага щом почувствате, че емоциите ви дърпат надолу, направете почивка, починете си от хората. Правете неща, които ви правят щастливи и повишават настроението ви. Скорпионите се зареждат прекрасно от танци, четене на книги по психология и езотерика, ходене на масажи.

Стрелец
Карта Таро: Отшелникът (Големи Аркани)


За Стрелците август ще бъде нова отправна точка. Може да ви се струва, че всички процеси са се забавили, няма развитие, но това време е необходимо за вас. За успешно излитане е необходима пауза. Имате възможност да се вгледате в себе си и да си отговорите честно на въпросите: „Какво наистина искам?“, „Къде е моят път?“ Всички ключове са вътре във вас и през август ще можете да ги намерите и да отворите заветната врата, за която може дори да не подозирате. Не се суете!

Козирог
Карта Таро: Слънце (Големи Аркани)

Козирози, обичате ли да водите шоуто? Време е да се покажете в целия си блясък. Това е вашият месец, вие сте царете на купона! Където и да отидете, всички ще бъдат привлечени от вас като като магнит. Вие ще бъдете център на внимание. Блестете, зареждайте околните с позитивизъм. Радостта, общуването и усещането, че сте на гребена на вълната – това са трите ви спътника за август. Подгответе най-добрите си тоалети и се покажете на света. Добър месец за социални контакти.

Водолей
Карта Таро: Богатство (10 диска)

Водолеите ще имат финансов въпрос на дневен ред, който ще трябва да решат през месеца. Тази тема може да ви причини безпокойство и напрежение поради нестабилни доходи и нестабилна позиция. Възможни са неочаквани разходи, които трябва да бъдат покрити със заемни средства. Не бързайте да се разстройвате: "Предупреденият е предварително въоръжен." Не правете прибързани покупки и се опитайте да не давате пари назаем.

Риба
Карта Таро: Сила (9 жезъла)

Риби, излезте от черупката си. Август е времето, когато трябва да се покажете в целия си блясък, времето на действие и динамика. „Промяната е същността на постоянството“ и за да запазите старите територии, трябва да развиете нови. Комбинирайте вашите женски качества (мекота, гъвкавост, загриженост), вашите мъжки качества (фокус върху резултатите, способност за поемане на отговорност) и... действайте – това ще ви донесе победа. Нивото ви на енергия през август ще надмине всякакви мащаби, използвайте го в полза на себе си и близките си. Ще можете да местите планини!

Четете още: 21 тайни за характера на зодия Лъв