Автор
Теодор Муховски

Същински деца: 4-те зодии, които се държат незряло

Възрастта и зрелостта невинаги вървят ръка за ръка. Някои млади хора се ръководят от мъдростта на старец в живота си, докато други се държат като деца. Избягват отговорността, обиждат се или ревнуват. Въпреки че има много фактори, които могат да повлияят на нивото на зрялост на човек, знакът на зодиака също има какво да каже за нас, тъй като астрологията ни помага да разберем по-добре мотивите на поведението на хората.

Според нея, манталитетът на човека се определя от слънцето, луната и изгряващите знаци. Както знаем, знаците на земната стихия са сред най-зрелите и в живота се ръководят от разума и желанието да оставят наследство.
Знаците на огъня са цариците на драмата, а някои знаци на въздуха или водата символизират вечните ученици на живота.
Рождената дата определено ще ви помогне да определите в коя група са вашите близки. Следващите 4 зодии се държат винаги детински.



Овен

Овенът се вижда като бебе, защото е в началото на зодиака. Марс го прави темпераментен човек, който действа импулсивно. Рогоносецът се обижда, когато нещо не му върви. Той не може да приема загубите. Готов е да се бори с хората, които се опитват да го променят. Този син на огнената стихия има високо его и поставя нуждите си пред другите. Той винаги трябва да получи това, което иска, в противен случай се отприщва буря. Понякога се държи като дрипаво малко дете, най-вече когато не е съгласен с решението на някой друг. Обича да се състезава, дори когато няма причина за това.



Близнаци

Близнаците имат две личности, които се променят в зависимост от хората или ситуацията. Отвореният и гъвкав ум на знака му позволява да гледа на всеки сценарий от няколко различни гледни точки. Въпреки че си имаме работа с интелектуалец, в него живее безгрижно дете. Този въздушен знак приема живота като забавление и то го разсейва от всичко, което го принуждава да поеме отговорност. Освен това, има склонност да клюкарства и да предизвиква драми. Прави го само за „да стане нещо” – срещу сивото ежедневие.



Рак

Ракът, въпреки че обича да се грижи за другите, трябва да се грижи за себе си, както хората се грижат за децата си. Това е невероятно чувствителен воден знак, който няма контрол над емоциите си. Настроенията му са променливи като фазите на управляващата луна. Когато той плаче и прави сцена, други ще му бъдат смъртно обидени. Пасивно-агресивният подход на Рака за справяне с проблемите има тенденция да разочарова хората, които гледат на живота по реалистичен начин.

Лъв

Детският лъв обича да играе и не обича да приема нищо насериозно. Иска да фокусира вниманието си само върху себе си, винаги за сметка на живота на другите. Обикновено той очаква партньорът му да поеме ролята на родител във връзката. Този знак на огъня работи под влиянието на емоциите и много пъти се забърква в неприятности. Обича да раздухва конфликти и да се държи театрално. Светът е неговата сцена, на която той играе главната роля. Цената на тази "слава" може да бъде трудно приемлива за близките му.



Четете още: Само мъж с ниска интелигентност би казал една от тези 10 фрази