Само мъж с ниска интелигентност би казал една от тези 10 фрази

09 ноември 2022 | 01:14
122177
19
Снимки: Unsplash, Pixabay
19

В живота на всяка жена има ситуации, когато мъжът, когото харесва, в крайна сметка не е красивият принц, а в най-добрия случай е неговият кон, а в най-лошия - магарето от анимационния филм "Шрек".

Кои са фразите, които подсказват, че срещу нас стои мъж с ниска интелигентност и кога е по-добре не се занимаваме с него:

1. Мястото на жената в кухнята

Пред вас стои обикновен сексист. Този човек вече има набор от определени нагласи и стереотипи. Всички действия, които не се вписват в неговата представа за света, ще бъдат осъждани и критикувани. Според този персонаж мечтата на всяка жена е да стои в кухнята над тенджерата.

2. Така казва (казваше) и майка ми

Разбира се, нормално е да обичаш майка си, но безкрайното позоваване и цитиране на нея като източник на непогрешимост и универсална мъдрост е много погрешно и дразнещо. Затова не трябва да се прекалява със споменаването на жената, която ни е отгледала, колкото и права да е тя. Трябва да имате собствено мнение и позиция, различно от това на човека, който ви е родил.

10 фрази

3. Всичките ми бивши са гадни

Ако мъж говори пред вас неприятни неща за бившата си, това е много лош знак. Ако поради някаква причина вие се разделите с него, той ще каже лоши думи и за вас. И веднага щом си намери нов състрадателен слушател, той ще му се оплаче, че не сте били зайче, а навъсен крокодил.

4. Трябва да отслабнете

Този и всякакви други подобни обидни коментари за външния вид са категорично недопустими. Нищо не дава право да се унижава друг човек, особено затова как изглежда и на колко е години. Ако се поддадете на провокацията и се съгласите да се промените заради него, той ще разбере, че имате ниско самочувствие и ще продължи да задоволява егото си за ваша сметка. Ами ако един ден му се стори, че говорите твърде много и той ви каже да си затваряте устата?

5. Забранявам ти

10 фрази

Как може нещо да бъде забранено на психически здрав възрастен човек? Няма значение срещу какво точно протестира човек, той няма право да ви причинява това. Разбира се, такъв партньор може да се опита да се оправдае с идеята, че се грижи за вас, но вие не трябва да му се връзвате и е добре да му кажете в прав текст, че подобни забрани не ви харесват. 6. Напускам работа

Има мъже, чиито спътници в живота могат да си позволят да не работят. Но дори и да не сте планирали да изградите кариера, не трябва да оставате без лични източници на доходи и да ставате зависими от партньора си. Защото в един прекрасен момент един щедър и любящ мъж може да се окаже истински скъперник и да започне да ви ограничава.

7. Изневярата е нещо нормално за един мъж - това е в природата му

В съответствие с тази логика се оказва, че ако разберете, че половинката ви мами, трябва да му влезете в положението и да му простите. Когато срещу вас стои мъж, който вече е изневерявал на бившите си, то имайте предвид, че вие може би вие сте следващата.

10 фрази

8. Жената трябва постоянно да мотивира мъжа

Мързеливите мъже винаги ще чакат своите вдъхновителки, но това така и няма да се случи. Те ще си останат демотивирани и лениви, като постоянно ще намират глупави оправдания за това. Но за приятелите си те ще са готови да купонясват всяка нощ.

9. Колко мъже си имала досега?

Глупав въпрос, задаван от мъж с ниско самочувствие. Човек, който със сигурност иска да знае броя на предишните ви любими, ужасно се страхува, че ще бъде сравнен с някого. Вместо да се изчервявате и пребледнявате, по-добре е да му отговорите честно и да му затворите устата още от самото начало.

10. През цялото време нямам късмет, губещ съм

Този господин никога не намира четирилистната детелина, просто защото не я търси! Той постоянно обвинява зодията или съдбата си и не прави абсолютно нищо, за да промени това. Наистина всеки има трудни периоди и обстоятелствата понякога не са в наша полза. Но ако човек не иска да поеме отговорност за живота си, значи е много инфантилен.


Четете още: 5-те най-срещани вида мъже-неверници

Още по темата

Коментари

19 Разочарован от статията
  26 ноември 2022 | 19:01 отговор
 

Един от методите за определяне на интелигентността на даден индивид са тестовете за интелигентност,това за което пишете се нарича възпитание и ценности.В една връзка няма правилно и грешно,има гледни точки....

 
18 Разочарован от статията
  26 ноември 2022 | 18:48 отговор
 

Един от методите за определяне на интелигентността на даден индивид са тестовете за интелигентност,това за което пишете се нарича възпитание и ценности.В една връзка няма правилно и грешно,има гледни точки....

 
17 Хипо
  16 ноември 2022 | 19:55 отговор
 

Само един тъп гей може да измисли подобно нещо

 
 
Аз
17 ноември 2022 | 12:00

Вие сте агресивен. Проявата на обида говори, че се чувствате обиден от статията и пряко засегнати от думите. Нискоинтелигентни хора ги е страх от умните и интелигентните затова ги нападат с обидни думи или налитат на бой. Това е тяхната защита. Агресията активира програма за самоунищожение у агресора. Интелигентният човек знае, че лошотията и злото излизащо от нискоинтелигентният човек му съсипва здравето, живота и т.н. Не му отвръща и със същото, защото ще падне ниско - на неговото ниво.

16 Аз
  16 ноември 2022 | 13:50 отговор
 

Пропуснах към това, че са запуснати да добавя големите им кореми. Направо търбух , който пълнят.

 
15 Аз
  16 ноември 2022 | 13:38 отговор
 

Повечето български мъже са нискоинтелигентни. Те са с вулгарен , жаргонен уличен език, неграмотни. Прочели са нула книги , но са гледали филма. Нямат възпитание, обноски. Имат вредни навици (пр.плюят по улиците), повтарят клишета и паразитни думи. Страдат от зависимости - алкохол, цигари, дрога , хазарт.... Запуснати са - имат неугледен вид- мазни коси, черни нокти, небръснати, измачкани дрехи, не се къпят, миришат на порове, счупени зъби, ...... С алкохола и цигарите замирисват на клошари. Липсва им хигиена на ума. Духовно бедни. Обикновени лъжци , мошеници, измамници, селски тарикати с тънки сметки. Глупаци , но хитри. Но не знаят , че накрая хитрата сврака е и с двата крака.

 
14 Пройчо
  11 ноември 2022 | 21:59 отговор
 

Мн. Убаво си го е написал човека!Брака се крепи на взаимни компромиси денонощно.Дори една такава обида повторена два пъти може да бъде фатална.Ако не сте готови на компромиси (прошки),по-добре не се женете!

 
13 Porednata
  11 ноември 2022 | 16:50 отговор
 

Името на статията и написаното към нея не съвпада по никакъв начин. Само мъж с ниска интелигентност би написал нещо толкова глупаво колкото и този Теодор. Не знам как са ти позволили да пишеш такива глупости, независимо дали ще е в интернет, най-вече във вестник. След като си толкова интелигентен защо сам не прекратиш това твое писане и без това няма никакъв смисъл в думите ти, както виждаш и хората не са съгласни с теб. Не съм си направила труда да прочета други твои статии, но предполагам че са също така глупави, не на място и недообмисляни както тази. Не си за тази работа, личи си че не познаваш жените, също така и мъжете и също така си личи че си необвързан и си имал много малко партньори в живота си. Нямаш опит за това не пиши повече неща като това защото не ти се отдава или поне вземи прочети няколко книги за да разбереш отношението между мъж и жена, но четеки тези твои глупости също препоръчвам да завършиш психология за да можеш да си позволяваш да обиждаш и тогава вече може да казваш мъжът колко бил глупав или жената колко била глупава. самоуволни се ,напусни!!!!

 
12 Porednata
  11 ноември 2022 | 16:48 отговор
 

Името на статията и написаното към нея не съвпада по никакъв начин. Само мъж с ниска интелигентност би написал нещо толкова глупаво колкото и този Теодор. Не знам как са ти позволили да пишеш такива глупости, независимо дали ще е в интернет, най-вече във вестник. След като си толкова интелигентен защо сам не прекратиш това твое писане и без това няма никакъв смисъл в думите ти, както виждаш и хората не са съгласни с теб. Не съм си направила труда да прочета други твои статии, но предполагам че са също така глупави, не на място и недообмисляни както тази. Не си за тази работа, личи си че не познаваш жените, също така и мъжете и също така си личи че си необвързан и си имал много малко партньори в живота си. Нямаш опит за това не пиши повече неща като това защото не ти се отдава или поне вземи прочети няколко книги за да разбереш отношението между мъж и жена и тогава вече може да казваш мъжът колко бил глупав или жената колко била глупава само уволни се напусни!!!!

 
11 Ha ho
  11 ноември 2022 | 14:54 отговор
 

Teodora ti kav si gei

 
10 Цц
  11 ноември 2022 | 13:33 отговор
 

И ти къв манаф си теодорчо

 

Добави Коментар

Най-четени