През август ще сте по-затворени в себе си. Ще се отдадете на интроспекция и съзерцание, ще се заровите в мислите си. Това временно състояние може да донесе със себе си апатия или незаинтересованост от нещата, които се случват в периферията. Може да се почувствате дистанцирани от ситуации и хора. Използвайте това време да подредите приоритетите си, помислете за нови перспективи и възможности за растеж.

Този период ще внесе в живота ви баланс, хармония и ред. Ще обедините духовната и материалната част от себе си и ще съедините различни аспекти от живота си в едно сплотено цяло.

Не се изолирайте напълно, отделете време и за забавление.

Август ще ви донесе бистър ум, яснота, интуиция и мъдрост. Ще взимате правилни решения и ще давате рационални съвети. Вие сте силни, независими и аналитични. Използвайте този арсенал от качества и ще се справите с предизвикателствата, които ви очакват през този месец. Вашият природен интелект и разумен подход гарантират решение на всеки проблем.

Тъй като този месец ще бъде по-духовен за вас, отколкото материален, ще усетите забавяне в начинанията си. Това не е липса на напредък, напротив. Всичко ще се нареди точно тогава, когато сте готови напълно да го посрещнете. Не разпръсквайте енергията си напразно, защото много скоро ще ви потрябва. Използвайте застоя в живота си, за да намерите фокус и да изясните какво точно искате да ви се случи.

Важно е през този месец да се справите с безпорядъка във вашия дом или на работното място. Хаосът във физическия свят води до смущения в духовния. Ако не отделите време за чистене и подреждане, рискувате този хаос да се пренесе в личните ви взаимоотношения. Неутрализирайте всички пречки по пътя си към хармония и благоденствие.

Четете още: Тароскоп за зодия Овен за август