Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, декември ви носи много вдъхновение и неочаквани промени

Скъпи Телци, декември ще бъде месец на стабилност. Няма за какво да се тревожите. Трябва да внесете ред и достатъчна систематичност в текущите си дела.

Ще можете да се справите с многото задачи и отговорности. Опитайте се да ги балансирате и да използвате максимално своя опит и знания. Усилията ви ще имат положително въздействие върху бъдещите ви перспективи.

Що се отнася до работата, вие сте много всеотдаен човек и преди всичко трудолюбив. Не ви е трудно да вършите и най-трудните неща. Ще бъдете особено вдъхновени през този период. Уран ви дава способността да имате нови идеи, да поемате инициативи, да стартирате планове и да постигате целите си.

Професионалният сектор е пълен с възможности и ако сте готови, ще се възползвате от тях. Не е необходимо да бъдете твърде упорити и да мислите, че винаги имате единственото решение! Сътрудничеството със земните знаци ще е полезно, а Козирогът, както винаги, е фактор за сигурност и стабилност за вас.

Тези, които имат проблеми с дихателните органи, няма да е лошо да употребяват топли напитки и да избягват да стоят на ветровити места. Пазете гърлото си.

Месец на неочаквани промени. Ще имате възможност да пречистите живота си. Много неща, които се случват в живота ви, са напълно нови и ви трябва време, за да ги обработите и усвоите.

Вашата нужда да общувате сега е по-голяма през повечето време и за да общувате ефективно, трябва да се научите как да се справяте с другите.

Опитайте се да избягвате нестабилни и променливи настроения, които биха могли да причинят раздор между хората около вас. Някой ви е "хвърлил око" и все още го крие, но с времето лека полека ще разберете кой е.

Четете още: Най-точният любовен седмичен хороскоп от 21 до 27 ноември