Автор
Ива Петрова

Най-точният любовен седмичен хороскоп от 21 до 27 ноември

Какви емоции на любовния фронт ще донесе новата седмица на всяка зодия.

Овен

Новата седмица ще бъде изпълнена с красиви емоции и приятни открития. Ще усетите мощен прилив на сили и енергия. Внимавайте с думи и действия, с които може да изплашите или загубите половинката си. Звездите настояват да се грижите за човека до себе си.

Телец

Любовната сфера за вас може да е белязана от серия разочарования. Емоционалният самоконтрол ще ви помогне да се справите с тях. Вслушайте се във вътрешния си глас, доверете се на личния си опит. Към съветите отвън се отнасяйте с повишено внимание.

Близнаци

Периодът ще ви донесе неочаквани възходи и падения. В любовта ви очаква истинска буря от страст и емоции. Енергичен и творчески подем ще ви помогне да поемете инициативата в свои ръце. Важно е да правите всичко умерено и успехът в любовта ви е гарантиран.

Рак

Очакват ви приятни изненади в любовта. Направете всичко възможно, за да преодолеете възникваща криза в отношенията с половинката. Опитите да намерите своята сродна душа, да ободрите чувствата и дори да скъсате любовна връзка - предстоящият период е благоприятен за всякакви промени в живота на представителите на този зодиакален знак.



Лъв

През тази седмица ви очакват изненади. Някои представители на тази зодия ще изпитат внезапно желание да променят нещо в съдбата си, да поемат рискове, за да се отърват от токсичен партньор или проблеми. Възможно е да почувствате емоционално напрежение. Въпреки това, не трябва да отстъпвате, промените в живота и в околната среда ще ви помогнат да намерите истинската любов.

Дева

Седмицата ще е напрегната. Емоционалната стабилност ще помогне да се запазят и укрепят и най-незрелите чувства. През този период не е препоръчително да „клатите лодката“. Точно в този момент шансовете за задълбочаване на връзката с любимия ви са големи. Хората, които търсят сродна душа, имат шанс да срещнат любовта сред стари познати.

Везни

Съдбата е във ваши ръце. Дали ще вземете решение за брак, или, обратно, ще сложите край на любовните взаимоотношения, сега е моментът за избор. Промените в живота ви са, така или иначе, са неизбежни. Предстоят ви нови запознанства и вълнуващи преживявания.

Скорпион

Седмицата ще е изпълнена с любовни вълнения и грижи. За представителите на тази зодия сърдечните въпроси ще изместят всичко останало на заден план. Предстоят ви много срещи, запознанства, впечатления. Сериозните връзка отложете за декември.

Стрелец

Късметът в любовта лети с пълна скорост към Стрелец. Ще изпитате вълнуващи емоции с любимия. Сега е моментът да изгладите всякакви недоразумения между вас, ако такива са възникнали. В противен случай отношенията ви могат да се влошат. Свободните представители на зодията трябва да помислят за нова връзка. Времето да направите първата крачка е настъпило.

Козирог


Предстоящите промени в любовната сфера ще изискват пълно преосмисляне на отношенията. Козирозите умеят да преодоляват трудностите, недоразуменията, да признават грешките и да продължат напред със или без любим човек. Звездите благоприятстват тази зодия, но напомнят, че през този период не бива да бързате с крайните изводи.

Водолей

В личния живот на Водолеите звездите предричат предстоящи промени. Представителите на тази зодия ще трябва да анализират какво вече имат и към какво се стремят. Това включва и искреността на чувствата и желанието да бъдем заедно. сега е моментът да решите дали искате да продължите живота си с човека до вас.

Риби

Меланхоличните Риби могат да преживеят вълнуващи любовни преживявания. Не се съмнявайте в чувствата си. Вслушайте се в интуицията си. Проявете разбиране и уважение към партньора си. Ако сте свободни, огледайте се наоколо. може би някой тайно въздиша по вас.

Четете още: 3 зодии, които се влюбват в характера, а не във външния вид