Автор
Теодор Муховски

Тези 3 знака ще имат най-добрата есен. Ще ги сполети неочаквано щастие

По традиция есента е време за размисъл и чувства. Забавяме темпото на действие и започваме да спестяваме и пълним килерите с всичко, което можем. В нас се събуждат инстинктите, които са предназначени да ни подготвят по възможно най-добрия начин – психически, енергийно и физически – за най-трудния сезон, който е зимата.

През есента романтиката идва по-често и когато гледаме полята, покрити с мъгла, или прозорците, поръсени с дъждовни капки, наистина е лесно да открием допълнителна тъга.

На кои зодии есента раздава силните карти?

И този сезон има своето весело, цветно и най-вече щедро лице! През следващите месеци 3 зодии ще имат възможността да забогатеят, както и да намерят подходящия човек, който да ги придружава в дългите ноемврийски вечери.

Ето зодиите, могат да се подготвят за неочаквано щастие от съдбата:



Овен

Слънцето е в опозиционния знак на Везни. Започва сезона на падащите листа, а за вас е сезонът на партньорските завоевания и щастието в любовта! Ще забравите за всякакви недоразумения или конфликти. Ще си дадете шанс да се помирите с някого, с когото не можете да намерите общ език. Първото есенно Пълнолуние, което попада точно във вашия зодиакален знак, ще бъде идеално за вас! Подкрепя ви и Марс, намиращ се през цялата есен в знака Близнаци, благодарение на който бързо ще учите, бързо ще придобивате знания и всички изпити и проверки на уменията ви ще протичат безпроблемно. Много Овни ще получат така желаната шофьорска книжка тази есен.



Скорпион

Съдбата определено е набелязала Скорпионите. Тази есен със сигурност няма да скучаете. Много представители на вашата зодия ще организират професионалните си въпроси, ще решават семейни проблеми и ще предприемат смели и решителни стъпки в деловата сфера. Време е за нов апартамент, нова работа, Ще се срещнете със съдбата си и ще ускорите определени решения, които сте отлагали. Оказва се, че той не иска и не може да чака повече, защото сте сигурни с кого искате да бъдете и какво искате да правите след това.



Риби

Най-голямата планета в нашата слънчева система, Юпитер, ще влезе отново във вашия знак. Привидно оттеглящ се в небето или ретрограден, този газов гигант ще ви почете с присъствието си от 28.10 до 20.12. Есента ще бъде белязана от щедростта и благоволението на Юпитер. Това е чудесен начин да избегнете отхвърлянето на определени покани или предложения. Отново ще се появят възможности за участие в някои социални събития - трябва да се възползвате от този неочакван втори шанс. През октомври и ноември няколко важни небесни тела ще бъдат във водния знак на Скорпион - Слънцето, Венера и Меркурий, които ще ви помогнат да решите най-трудните формални проблеми. Можете да разчитате на повече пари, така че нямате друг избор, освен да се радвате и да сте щастливи от есента!

Четете още: Зодиите, които не обичат да връщат услуги на приятели