Автор
Десислава Недева

Тези 3 зодии са най-успешните инфлуенсъри в социалните мрежи

Първото впечатление, което създаваме у околните е особено важно за бъдещите ни отношения и това правило важи най-вече в социалните мрежи. Особено внимателни с ежедневните си постове трябва да бъдат хората, които разчитат на този канал като средство за запознанство със своите партньори. Според астролозите има 3 зодии, които са царете на социалните мрежи, и само един бегъл поглед върху техния профил е необходим, за да ги последвате на мига и да инициирате виртуален разговор.

Вижте с какво тези 3 зодиакални знака превъзхождат останалите в поддържането на атрактивен и уникален социален профил в интернет пространството.

Телец

Зодия Телец се управлява от планетата на любовта и красотата, Венера, която им придава изключителна привлекателност за противоположния пол. Ако социалният им профил позволява да качват видео или звуков файл, кръгът им с последователи и обожатели още повече се увеличава, тъй като притежават омайващ и красив глас. Той е като мелодия, която гали ушите и сякаш те приканва да бъдеш техен верен почитател. Що се отнася до галерията им със снимки, там прозира чувственият им и земен характер, който допада на повечето хора, тъй като е универсален и секси. Стилът им не е прекалено луксозен или бляскав и повечето хора се припознават в него, тъй като красотата им е напълно натурална и ненатрапчива. Погледът им е съблазнителен, усмивката сладка, а вътрешната им увереност прозира дори през обектива на камерата.



Лъв

Лъвовете са звездите на зодиака, затова за тях не представлява никаква трудност да демонстрират във видеа, снимки и постове колко точно забавен и великолепен е техният живот. Те живеят, за да бъдат обожавани и да разширяват своята публика. Колкото повече хора ги наблюдават и им се възхищават, толкова по-щастливи и пълноценни се чувстват като личности.Те сякаш инстинктивно усещат какво искат да видят другите от тях и притежават уникалното умение да им го предоставят по най-атрактивния и стилен начин. Профилът им в социалните мрежи е цветен, носи настроение и разкрива дръзката им природа. Те са винаги с изрядни грим и прическа, абсолютно достойни модели за подражание. Тъй като единствено знака Лъв се управлява от Слънцето, той винаги свети със собствени, а не отразена светлина и неговото сияние е достъпно за всички хора на планетата. Те са по детски щастливи, романтични, креативни и закачливи и тези техни качества прозират от всяка една публикувана снимка или стори.



Везни

Зодия Везни се свързва с партньорствата, затова профилът в социалните мрежи на представителите на този знак е насочен към намирането на нов спътник в живота. Техните снимки винаги са актуални, заснети от перфектния ъгъл и подбрани сред най-добрите възможен кадри. Няма да ги видите никога изтипосани с разрошена коса, зле поддържан маникюр или някое друго несъвършенство. Независимо дали са увековечили момент от изкачването на връх в планината, тренировка във фитнеса или среща с приятели, те винаги са с подходящо за за събитието облекло. Венера управлява знака Везни и им помага да се свързват с другите по един плавен и спокоен начин, а също така подчертава естествената им красота и чар. Тези техни качества ги изстрелват директно на върха в класациите за топ инфлуенсъри на годината.

Четете още: Тези 6 зодии се опияняват от собствения си глас