Автор
Десислава Недева

Тези 6 зодии се опияняват от собствения си глас

Всички имате поне по един такъв приятел, признайте си. Уговаряте се за среща, всичко изглежда прекрасно, седнали сте в любимото си кафене, птички пеят... О, чакайте! Едва ли успявате да им се насладите поради безкрайния монолог, който се излизва от устата на вашия събеседник. Опитвате се да вземете думата, за да споделите и своите възгледи, но речта ви бива моментално прекъсната от бъбривата ви приятелка. Сякаш се опиянява от звука на собствения си глас. А може би наистина е така? Вижте кои са шестте най-приказливи зодии и какво обикновено провокира словесната им диария?

Овен

Овенът се слави с голямото си самочувствие и вярва, че винаги има нещо важно, което трябва да сподели със света. Понякога покрай основните неща, изстрелва още хиляди ненужни слова, но той искрено вярва, че всяка негова дума има смисъл и цел. Въпреки че ценят мнението на своите събеседници, Овните все пак предпочитат те да водят разговора, отколкото да бъдат просто добри слушатели. Хубавото при тях е, че те не го правят само, за да слушат собствения си глас, а наистина целят да променят света.



Близнаци

Близнаците са може би най-бъбривият знак от зодиака. Комуникацията и разговорите с останалите са любимото ви занимание. Това са силните страни на всички въздушни знаци, наред с Везните и Водолея, но от трите зодии вие сте най-приказливите. Без значение с кой говорите, нито каква е темата, в мислите ви препускат хиляди сценарии, които се изливат като река от устата ви, защото в противен случай ще се побъркате от целия този информационен поток. Също така без значение за вас е дали сте лице в лице с човека отсреща или си чатите в социалните мрежи. Важното е да има обмен.

Лъв

Лъвовете обичате да говорят заради самия акт на споделянето, като смисълът на думите, които изричат не е сред топ приоритетите им. Те са родени оратори и могат да ти донесат вода от девет кладенеца и накрая пак няма да разберете истинския мотив, който стои зад речите им. Лъвът обича да е център на внимание и това да омайва околните с красивите си слова е един от начините да си осигури публика. Е, не можем да им отречем уникалното чувството за хумор, така че нека говорят, поне няма да ни е скучно в тяхната компания.



Везни

Его го и другият въздушен знак в зодиака – Везните. Артистични и чаровни, те с лекота приковават вниманието върху себе си. Небрежният и дори музикален начин на словоизлияние гали човешкото ухо, а увереността, с която споделят мислите си с околните ги превръщат в душата на компанията на всички социални мероприятия, на които присъстват. Независимо дали казват нещо значимо или смислено, те сте винаги в играта, сприятелявайки си с нови и свежи хора и тренирайки гласните си струни.

Стрелец

Стрелецът обожава авантюрите и знае, че най-лесният начин да се потопиш в ново и разтърсващо преживяване е чрез непринуден разговор с непознат. Всъщност вие имате широк кръг от приятели, но няма нищо по-вълнуващо от това да се запознаеш с още един, нали? Защото всеки човек е една отделна вселена и може да ви предложи неизпитани още щури емоции. Някои сигурно ви намират за повърхностни, но вие сте от хората, които не се интересуват особено от мнението на околните и предпочитате да се забавлявате с това, което правите най-добре – да общувате.



Водолей

Водолеите са известни със задълбочените си разсъждения, които обичат да провеждат, вместо да се впускат в празнословия. Някои смятат този знак за доста затворен в себе си и не особено комуникативен, само защото избягва разговори за времето, как е минал денят му или други тривиални реплики. Той обича да обменя идеи и опит и всичко, което изрича има дълбок смисъл и значение. Водолеят е най-приказлив, когато се обсъждат обществено значими въпроси и е достатъчно дързък, за да засяга болезнени и деликатни теми, касаещи бъдещето ни като човечество. Той е смел и без да се притеснява споделя ценностната си система със своите събеседници.

Четете още: Японски нумерологичен хороскоп разкрива вашата съдба