Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии никога няма да ви изневерят

Съществува неписано правило, че хората, които най-бавно влизат в нова връзка, са склонни да бъдат най-верни на половинките си. И обратното, ако прекалено бързо решавате, че даден човек е вашият спътник в живота и се впуснете с главата напред, вероятността бързо да се разочаровате и да избягате при първите възникнали разногласия, е огромна.

Дали ще бъдете лоялни към своя партньор зависи от вашите морални устои и способността ви за самоконтрол. Тези свойства са част от характера на всеки един човек, а както знаем зодията може да говори много за вашата личност.

Нека видим представителите на кои зодиакални знаци са най-надеждни и можете да им имате пълно доверие, дори когато излизат сами на дискотека или отиват на дълга командировка в чужбина.

Телец



Когато един Телец се намира във връзка, в която се чувства сигурен, той е непоклатим и има очи само за своя любим. Но дори едно малко съмнение да се прокрадне в красивата му главица, той се превръща в ревнив и обсебващ мърморко, който може да изнерви и най-спокойната личност на света. Това напрежение има потенциала да предизвика вулкан от скандали, но веднъж потушили яростта си, тези двама души създават една наистина неразрушима връзка.

Везни



Зодия Везни се управлява от планетата на любовта и хармонията – Венера. От всички знаци в зодиака, именно Везни се асоциира най-силно с идеята за брака и съвместното съжителство. Като всички въздушни знаци обаче, Везните също имат известен проблем с определянето на границите и понякога дори и след раздялата, те продължават да се чувстват длъжни да пазят поведение. Когато Везните са истински щастливи с човека до себе си, те правят и невъзможното да поддържат хармонията и страстта в тези взаимоотношения.

Скорпион



Когато Скорпионът се влюби, той го прави с цялото си сърце и душа. Той е фиксиран и воден знак, способен да изпитва дълбоки и силни чувства. При него нищо не е случайно, нищо не е лежерно. Представителите на зодия Скорпион подхождат винаги сериозно и ако излизате повече от шест месеца заедно, може да сте сигурни, че връзката ви вече е наистина сериозна. Внимавайте само да не се движите твърде бързо в нея, защото енергията ще стане прекалено концентрирана и изтощителна за вас самите.

Козирог



Козирозите са най-стабилните и старателни представители на зодиака. За да се чувстват щастливи и удовлетворени, те държат да бъдат в дългосрочна и сериозна връзка. Флиртовете не са хапка за тяхната уста и по никакъв начин не им носят забавление или наслада. На тях им трябва дълго време, за да се установят с даден партньор, тъй като преценяват задълбочено потенциала на връзката си и спазват личен етичен кодекс, който не им позволява да се впускат в безразсъдни и щури преживявания. Но веднага щом вземе решение, че вие сте неговата избраница, бъдете сигурни, че ще ви бъде верен до гроб. Можете ли да поемете тази отговорност върху плещите си?

Четете още: 10 причини жените Телци да са толкова неустоими любовници