Автор
Теодор Муховски

Тези 4 зодии се развеждат най-често. Няма смисъл да се жените за тях

Постоянството в чувствата на тези 4 зодии не е силната им страна – те не обичат задълженията, а моногамията често ги отегчава. Да живееш с тях определено е трудна работа. Но всъщности - кои зодии се развеждат най-често?
За разлика от Телците и другите верни знаци, тези 4 зодии не обичат да заспиват до една и съща половинка. Именно затова и те най-често се развеждат. Ето кои с те! Отговорът, ако се интересувате от астрология, няма да ви изненада.



1. Дева

Девата има сложен характер. Хората от тази зодия са педантични, понякога заядливи и прекалено анализират не само своите, но и проблемите на целия свят. Не искат да ни кажат какво не е наред, но често пъти показно изразяват недоволството си. Повечето бракове на девите завършват с развод. Защо това е така? Причината е, че Девите имат големи очаквания. Те критикуват, посочват грешките (понякога несъзнателно) и самите те не виждат нищо лошо в поведението си.



2. Стрелец

Импулсивните и любящи Стрелци са професионални сърцеразбивачи. Ако се влюбят, те вече са готови за сватба само след няколко седмици срещи, а когато връзката им се окаже грешка, безскрупулно се развеждат. Всеки Стрелец е на мнение, че животът е едно пътуване, затова приемат безпроблемно промените – не само на обкръжението, но и на партньора си. Има обаче и изключения - от зрелия Стрелец е по-лесно да се направи улегнал човек, който ще оцени топлите чехли и релаксиращите вечери с вино - тогава бракът с него може да бъде успешен.



3. Козирог

Козирозите поставят работата над всичко. Изявени кариеристи, те често пренебрегват семейството си и възлагат домакинската работа на друг – предпочитат да си плащат, отколкото например сами да мият прозорците или да пазаруват. Животът с тях няма нищо общо със спонтанната игра. Те са фокусирани върху изпълнението на професията си и едва ли някой партньор може да издържи на това. На Козирогът му отнема много време, за да се разведе - отначало той не осъзнава, че бракът му е лош, а след това просто няма време да се яви в съда. Той не третира раздялата като провал - приема, че това е естественият ход на нещата.

4. Водолей

Хората Водолей са склонни да имат очарователна личност и да се радват на голям успех с противоположния пол. За съжаление, постоянството в чувствата понякога е ахилесовата им пета. Предпочитат неформалните отношения, за да не се налага да се развеждат по-късно. Всеки Водолей цени свободата и независимостта. Ако намери партньор, който проявява разбиране и му дава много свобода, бракът ще има по-голям шанс за оцеляване. В противен случай Водолеят бързо ще се отегчи и ще предпочете да избяга при някой друг.

Четете още: Трите зодии, които никога няма да можете да контролирате