Автор
Десислава Недева

Тези 5 зодии намират любовта в зряла възраст

Сигурно не сте и предполагали, че астрологията може да ви покаже дали ще срещнете своята сродна душа по-рано или по-късно в своя живот. Е, имаме добра новина за вас. Астрологията може да ни предскаже почти всичко.

Любовта прилича на хазартна игра. Понякога късметът ни спохожда още на младини, друг път рулетката се завърта в печелившата за нас позиция на доста по-късен етап от жизнения ни път.

Ако все още не сте намерили любовта на живота си и се чувствате обезверени, че никога няма да я срещнете, не се отчайвайте. Вижте дали нали не сте представители на една от следващите 5 зодии и отворете сърцето и съзнанието си за щастливите случайности.

Лъв

Основната причина, поради която тази зодия среща своята сродна душа по-късно е, че иска да знае какво точно търси в човека отсреща. Лъвът обича да има предварително изградена ясна визия за нещата и тогава да се впусне в новото предизвикателство. Понякога обаче това отнема време, още повече, когато дълго време се е пазил от сериозни отношения, трудно може да добие представа за особеностите на една отдадена връзка. Но все пак чакането ще си заслужава, защото колкото по-късно, толкова по-сладко.



Дева

Девите са прекалено взискателни към човека до себе си, а склонността им да премислят и анализират всяка постъпка и всяка дума на другия човек, ги прави доста избирателни в намирането на подходящ партньор. Те имат много приятели, но трудно допускат някого за интимни взаимоотношения. Добрата новина е, че Девите не се нуждаят от половинка, за да се чувстват завършени като личности. И все пак, когато съдбата най-накрая ви срещне с правилния човек, опитайте се да не го прогоните с критични думи и забележки.

Стрелец

Стрелецът иска първо да придобие известна независимост и финансова сигурност, преди да се впусне в сериозна връзка. Представителите на тази зодия са изключително горди, разкрепостени и свободолюбиви, за да си позволят да зависят от волята на някой друг, пък било той и техният съпруг. Освен това изпитват силно недоверие към лоялността на противоположния пол и се притесняват да не бъдат наранени чувствата им. Е, с напредването на възрастта, егото остава на заден план и идва мъдростта. Тогава човек разбира, че не може да прекара остатъка от живота си сам и започва да се оглежда за сродна душа, която със сигурност го чака някъде там.



Козирог

Козирогът е непоправим реалист и не се задоволява с нищо друго, освен със зрели и качествени взаимоотношения. А те много трудно биха се сформирала в крехката и дива тийнейджърска възраст. Те са горди и решителни и когато се обвързват, искат преди това да са осигурили покрив над главите си и висок стандарт на живот, който да предложат на своите любими. Това няма как да се случи на младини, тъй като тогава човек е зает да гради кариера, да трупа спестявания и да гради живота си, такъв, какъвто си го представя в своите най-съкровени мечти. А амбицията на Козирога е пословична, както и неговата надеждност и лоялност като партньор. Така че почакайте и усилията ви ще бъдат възнаградени.

Овен

Овенът обича забавленията, движението и преследването на своите цели. Той притежава приключенски дух и през двайсетте години на своя живот едва ли ще иска да се ограничи в сериозна връзка, която изисква отдаденост и компромиси. А дори и да го направи, няма да успее да потисне страстите си и ще се изкуши да изневери на своята половинка. А никой не иска да трупа лоша карма и да наранява нищо неподозиращи хора, които на всичко отгоре изпитват силни чувства. Затова ще си позволя да дам малък съвет – останете си приятели, ако все още не сте готови да бъдете единствени един за друг.

Четете още: Тези 5 зодии са най-силните и независими жени