Автор
Десислава Недева

Тези 5 зодии са най-силните и независими жени

Жените, които притежават силен дух и борбен характер, винаги са били еталон за подражание. Това са дами, които въпреки нежните си тела, носят в себе си мъжки качества в комбинация със силна интуиция и магнетичен чар. Нека разберем от кои зодиакални знаци са тези мистериозни амазонки, които не се спират преди никой и нищо, за да постигнат целите си.

Водолей

Жената Водолей никога няма да стартира връзка, в която знае, че свободата ѝ ще бъде ограничена. Нежните представители на този знак притежават завидно висок интелект и не биха понесли да се съобразяват прекомерно с мнението и принципите на някой друг. Ако се намери все пак такъв смелчага, го съветваме да бъде неин най-добър приятел и съмишленик, ако иска отношенията им да продължат завинаги.

Козиорг

Силни и независими са може би двете думи, които най-добре описват жените от зодия Козирог. Заради голямата си отговорност и работохолизъм, тези на вид крехки създания жънат небивал професионален успех. Те могат да се справят с предизвикателства, които сриват психически представителите на останалите 11 зодии.



Скорпион

Макар и свръхемоционална, тази жена има много точна преценка за всичко, което се случва около нея. Скорпионите са невероятно устойчиви и имат силна воля. Вродената им харизма им помага да разбират хората и мотивите, които стоят за всяко тяхно действие, както и лесно печелят чуждото доверие, респект и одобрение. Те са чувствителни, но умело владеят своите емоции, защото са недоверчиви и предпазливи. Ще трябва да преминете през много тестове, докато спечелите сърцето им.



Овен

Овенът е силно социален и е истинско удоволствие да общуваш с него. Той лесно печели приятели, но също толкова лесно се отказват от тях, ако случайно са проявили неблагоразумието да направят грешка. Жената Овен избухва бързо, а гневът ѝ е пословичен. Такава необуздана енергия стои спотаена постоянно в душата на тази жена и ако успее да я канализира правилно, може да премести дори планини. В интимните взаимоотношения тя винаги предпочита да е водещата фигура, защото има визия за бъдещето и знае как да я превърне в реалност.



Лъв

Такива жени може да ги гледате и да им се любувате до безкрай, но нямате право да пипате. Те будят възхищение с всяка фибра на своето тяло, защото са уверени във всеки жест и всяко движение. Когато си поставят нещо за цел в този живот, са толкова отдадени и целеустремени, а в същото време правят и невъзможното, за да избягат от всяка рутина, че животът с тях е едно безкрайно приключение.

Четете още: Вижте кои са 4-те най-мъдри зодии