Автор
Десислава Недева

Тези 5 зодии ще изживеят главозамайваща промяна през 2020-та

За добро или лошо новата година ще донесе със себе си и необратими промени за пет знака от зодиака. За някои това ще бъдат естествен процес, който ще се случи от самосебе си, докато други ще трябва да се адаптират към наложени от вън форсмажорни обстоятелства.

Най-важният съвет, който можем да ви дадем, е да не се противопоставяте на промените. Не позволявайте страха от непознатото да ви дърпа назад. Колкото по-ентусиазирани и позитивни сте за предстоящата година, толкова по-отворени ще бъдете за новото, което неминуемо ще се настани в живота ви.

Готови или не, 2020-та вече чука на вратата и ако сте една от тези 5 зодии, ви съветваме да затегнете коланите и да се приготвите за едно щуро приключение.

Телец

Новата година ще бъде най-подходящият момент да оставите старите навици зад гърба си. Стабилният и непоклатим Телец ще бъде предизвикан да излезе от зоната си комфорт и да позволи на промяната да се случи първо в самия него. Той ще открие неподозирана страна от своя характер, която е била заровена някъде надълбоко, но вече е време да изплува на повърхността и да донесе новото със себе си. Положителното в случая е, че ще бъде достатъчно уверен в себе си и ще посрещне с отворени обятия авантюрите, които го очакват зад всеки ъгъл. Ще се появи нов обект на желания, който ще ви накара да избирате между него и настоящия ви партньор. Избирайте разумно.



Близнаци

Близнаците ще се чувстват достатъчно дръзки да предприемат важни стъпки в личния и професионалния си живот. Няма да ви лъжем, годината ще е натоварена и ще трябва да дадете всичко от себе си, но усилията ви ще се увенчаят с успех. Ще се ангажирате по работата и осъществяването на няколко проекта едновременно, но ще се чувствате щастливи от това. Възможно е дори семейството ви да се увеличи с още един член. Финансово годината няма да бъде лесна и ще се наложи да бъдете по-пестеливи в разходите си, но като цяло контролът, който ще упражнявате върху живота си, ще има положителен ефект.



Дева

През идната година Девата ще скрие някъде надълбоко резервираната си и срамежлива страна от характера. Тя ще блести със собствена светлина и ще обожава да бъде забелязвана. Естествено ще продължи да плува в свои води и вниманието, което получава, ще бъде подплатено с много труд и усилия, които тя ще полага ежедневно. Но работохолизмът този път няма да бъде скрит зад черупката й, а ще покаже на целия свят колко всъщност е специална и талантлива. Цялата тази слава ще й даде увереност да следва мечтите си. Дали ще бъде смяна на работното място или излизане от връзка, която вече не й носи щастие, зависи изцяло от нея.



Скорпион

През следващите 365 дни ще имате по-осезаемо усещане, че държите живота си под контрол. Всичко, което досега е тежало върху плещите ви като товар и е спирало развитието ви, ще се разсее като есенна мъгла. Пътят пред вас е по-чист и светъл от всякога и сякаш всяко нещо е на мястото си. Това ще ви донесе допълнително време и енергия да се фокусирате върху благотворителни инициативи, които отдавна мечтаете да ръководите. Положителната промяна, която усещате да се случва на вътрешно ниво, ще се прояви през 2020-та като желание и работа върху подобряване на благосъстоянието на обществото.



Стрелец

Промяната, която ще настъпи в живота на Стрелците, трябва да започне първо от самите тях. Ще трябва да научат повече за себе си и своите нужди, преди да предприемат някаква грандиозна трансформация. Със сигурност този процес ще бъде съпроводен с някои много трудни решения, които ще се наложи да взимат, но е важно най-напред да се освободят от закостенели модели на мислене и поведение, които вече не им служат адекватно. Промяната, която искат да видят в света, трябва първо да я проектират вътре в себе си.

Четете още: Любовната съвместимост между Рак и Лъв: Приказка с хепи енд