Автор
Теодор Муховски

Тези 7 зодии преживяват лесно и безболезнено раздялата с половинката си

Това са 7-те зодии, които не страдат дълго време след раздялата с половинката си и винаги намират начин да продължат напред без щети.

1. Близнаци

Близнаците обичат да планират нещата. Те предпочитат да се концентрират върху дейностите, които им доставят удоволствие. В любовта избягват твърде сериозните взаимоотношения. Причината е, че се страхуват някой да не наруши личното им пространство и да ограничи свободата им.

2. Стрелец

Любовната мъка при Стрелеца му минава доста бързо. Той може да е разстроен за една-две седмици, но не е проблем да намери нов партньор и да забрави стария. Стрелците се справят перфектно с болката и са готови за нови преживявания. Гледат винаги да мислят оптимистично и това ги зарежда с енергия и позитивни чувства.



3. Овен

Страстни и желани. Те са готови да сменят половинката си с нова, ако усетят по-силни чувства. Когато са в сериозна връзка, те дават всичко от себе си. Обичат човека до себе си от душа и сърце. Ако другият се раздели с тях, това може да е доста мъчително, но го приемат философски. Не страдат прекалено дълго, защото знаят, че на мястото на някой ще дойде друг. Когато намерят подходящия човек, те са готови да бъдат с него цял живот, стига той да го иска.

4. Рак

Раците са бойна зодия, те не се впечатляват от раздялата. Дори и да ги боли сърцето, те не го показват и гледат да не мислят за това прекалено дълго време. Предпочитат да се занимават с други неща и да не придават огромно значение на миналото. Предпочитат да се затворят в себе си и да не показват своите емоции в любовта пред другите.



5. Везни

Оптимистични и позитивни, за тях раздялата е неприятна, но само през първите дни. След това Везната стъпва на краката си и взима нещата в свои ръце. Тази зодия обича приятелството и е склонна да предложи на бившата си половинка да си останат близки, без да имат сексуални взаимоотношения. Ако не постигне съгласие, тя просто ще му пожелае успех в живота без много емоции и драми.

6. Дева

Девата предпочита лесната и лежерна любов. Тази зодия се страхува от твърде дълбоките и обвързващи отношения. Когато се влюбят, Девите рядко разкриват чувствата си, защото ги е страх, че може да изплашат човека до тях.
Като цяло Девата обича да таи в себе си своите емоции , защото я е страх някой да не ги унищожи.



7. Риби

Рибите обичат да експериментират и да си играят с чувствата. Това е тяхната предпазна мярка, за да не се чувстват с разбито сърце. Те предпочитат да преодоляват болката и тъгата възможно най-бързо. Но не винаги им се получава. Най-добрият метод за преодоляване на тъгата е просто да се опитат да я победят.

Четете още: Свекървите от тези знаци са истинско предизвикателство!