Автор
Десислава Недева

Тези двойки зодиакални знаци са несъвместими

Знаете за онова неописуемо чувство, което ви обзема, когато срещнете човек, с когото си пасвате още при първата ви среща. Но има и такива запознанства, които по-добре да си останат в миналото, а най-добре изобщо да не се бяха случвали. Замисляли ли сте се дали няма някакъв астрологичен алгоритъм, който стои зад всички тези провалени връзки? Със сигурност има, защото някои зодии просто не умеят да мелят брашно заедно. Ето кои са те:

Водолей и Козирог

Въпреки че са съседни зодии, Водолеят и Козирогът не могат да бъдат по-различни един от друг. Те споделят и един управител – Сатурн, който обаче се проявява по съвсем различен начин при двамата. Козирогът е строг, изискващ и контролиращ, докато единственото нещо, за което Водолеят мечтае, това е личната си свобода. А когато затвориш птицата в клетка, тя губи омагьосващия си глас и бъдещето изглежда сиво и мрачно. Отнемеш ли реда и дисциплината на Козирога пък, го лишаваш от възможността да изрази себе си. Затова колкото по-далеч един от друг стоят представителите на тези две зодии, толкова по-добре.

Рак и Лъв

Това са две зодии, които имат тотално различен подход към личните взаимоотношения. Раците са истински домошари и за тях семейството стои на първо място. Те полагат много усилия, грижи и енергия, за да превърнат връзките си в дългосрочни и перспективни отношения, докато Лъвът не отдава сърцето си така лесно само на един партньор. Той е с високо самочувствие и търси също толкова бляскава, независима и уникална личност, която да застане до него и в добро, и в зло. Това са доста високи изисквания за покриване, да не говорим за цялото внимание, което само един Лъв може така настоятелно да желае. За Рака връзката стои над него самия, докато Лъвът винаги поставя себе си над връзката.

Дева и Стрелец

Перфекционизмът на Девата изключително бързо може да прогони и най-влюбения Стрелец много надалеч. Той е амбициозен, но небрежен в отношението си към живота, и манията за контрол на една Дева изважда най-лошите му черти наяве. Безобидният флирт, който може да се зароди между тях, бързо ще прерасне в истинско бойно поле в случай че не успеят да овладеят първичните си инстинкти. Ако по някакво странно стечение на обстоятелствата съхранят връзката си за по-дълъг период от време, борбата за надмощие ще е последната капка, която ще прелее чашата на взаимното им търпение.

Лъв и Риби

Първо, двата знака принадлежат на противоположни по своя характер стихии – Лъвът е огън, а Рибите – вода. Второ, помежду им се сключва аспект от 150 градуса, което означава, че те просто не разбират мотивите, които стоят зад техните действия. Тези двамата имат напълно противоположно мнение относно взаимоотношенията и света като цяло. Лъвът обича да бъде в светлината на прожекторите и страни от сериозни връзки, за да не му бъде отнето вниманието, което желае да получава от всички страни. Рибите пък са непоправими романтици и цялото това огромно и изискващо лъвско его им идва малко в повече.

Четете още: Тези три зодии не стават за сериозна връзка