Автор
Десислава Недева

Тези три зодии не стават за сериозна връзка

Всеки мечтае да срещне любовта на живота си, да създаде семейство и деца, да бъде щастлив със своя партньор и да остарее заедно с него. Е, почти всеки. Има 3 знака от зодиака, които дълго време не искат и да чуят за сериозни взаимоотношения. Ако вие сте един от тях, вижте кои са другите два, за да флиртувате на воля и да правите неангажиращ секс, защото другите не желаят да бъдат подведени от магнетичната ви аура, а накрая оставени да плачат с разбито сърце.

Овен

За Овена флиртът е приключение, дори състезание, но преди всичко трябва да бъде истинско забавление. Той е управляван от Марс, планетата на страстта и агресията, затова за него не е неприсъщо да преследва своите цели, пък били те и само за доставяне на плътска наслада. Овенът е изкусен съблазнител и забежките с него са наистина горещи и чувствени. За разлика от Скорпиона обаче, той е доста по-повърхностен в отношенията си с околните и рядко търси сериозно обвързване. Овенът следва единствено своя нагон и животински инстинкт, като всеки път искрено вярва, че ще му се размине възмездието.



Близнаци

Близнаците са първокласни флиртаджии. Те притежават вродено любопитство към всички хора, но най-вече към противоположния пол. Те ви засипват с въпроси и комплименти, а вие просто оставате приковани от цялото това внимание и ласкателство. Карат ви да се чувствате като най-специалния човек на земята. Близнаците са остроумни, забавни и без усилие, някак небрежно, печелят сърцата на хората, с които общуват. Когато Близнак се занимава с вас, останалият свят не съществува. Важни сте само ти и той. Нима това не е приказка, в която всяка жена мечтае да живее? Принцът от тази приказка обаче много лесно се отегчава, затова не се учудвайте, ако вниманието към вас рязко секне, веднага щом друга по-атрактивна мишена се появи на хоризонта.



Стрелец

Душата на Стрелеца е волна птица, която никога няма да бъде щастлива, ако се затвори в клетка. Този знак силно цени свободата си, а в същото време има изключително експанзивна нагласа за света и взаимоотношенията. Да излизаш със Стрелец е истинско предизвикателство, защото те разтърсват целия ти свят из основи, свързвайки се с вас на дълбоко психологическо и физическо ниво, а след това си тръгват, в търсене на ново приключение. Душата им е неспокойна и предпочитат да задоволят прищявките си, пред това да се отдадат изцяло само на един човек. Наистина е жалко, че толкова колоритен образ не желае да се установи и да създаде семейство, в което определено ще бъде главната движеща сила и източник на много забавление и радостни емоции.

Четете още: Тези 5 зодии намират любовта в зряла възраст