Автор
Десислава Недева

Тези три зодии са били истински кралици в миналия си живот

Всяка една зодия носи със себе си модели на поведение, наследени от минали животи. Характерът и отношението към света на отделните знаци ни показва по какъв начин са живели душите ни, преди да се инкарнират отново на Земята. Има 3 зодии, чиято осанка е толкова величествена, че не е никак трудно да отгатнем знатния им произход. Вижте кои са те и как могат максимално да използват своя потенциал, който се крие в позабравените спомени от минали животи, но са залегнали дълбоко в тяхното подсъзнание.

Овен

Овните са уверени в себе и техният девиз: „Аз съм“ е категорична заявка, че произхождат от кралска фамилия и са дошли отново на Земята, за да упражняват своята власт. Сега обаче трябва много да внимават в балансирането на своята увереност, тъй като огромното влияние, което са имали в миналото, може да ги направи доста жестоки и арогантни в настоящата им инкарнация. Те са свикнали всяко тяхно желание да бъде закон и сега страдат от липсата на търпение. Да бъдеш смел и дързък е положително и необходимо качество за успех, но да действаш безразсъдно може да бъде наистина опасно.



Лъв

Огнената натура на Лъва, който обожава да бъде в центъра на вниманието и да се изявява по всякакъв възможен начин, няма как да не е свързан с живота си в кралските покои преди стотици или хиляди години. Неговият девиз „Аз създавам“ го доближава най-силно до божествената природа на човека, а творческата му енергия е истинско вдъхновение за обикновения човек. Естествената му склонност да ръководи, произтича именно от опита му като главнокомандващ в минали негови инкарнации. Той знае какво иска и как да го постигне, като автентична кралска особа. Въпреки вродените си таланти, Лъвът трябва да бъде изключително внимателен с влиянието, което оказва върху останалите и да използва силата си не да потиска, а да повдига духа и самочувствието на останалите.



Стрелец

Стрелците действат със замах и будят възхищение у околните. Те са неизчерпаем източник на вдъхновение и забавление. Работят здраво, но и обичат да купонясват здраво, защото са свикнали на пиршествата, които са вдигали в тяхна част в миналия си живот. Защото няма как да не са били кралици, които са получавали най-доброто образование и са прекарвали дните си във философски размисли и големи планове за бъдещето, не само за себе си, но и за цял един народ. В своята настояща инкарнация Стрелците имат склонността да играят прекалено рисково или да имат нереалистични очаквания за своя успех, въпреки малкото положени усилия от тяхна страна. Ако се научат да познават и приемат границите на своите възможности, ще успеят адекватно да следват своите идеали и да постигат целите си.

Четете още: Тези 5 зодии стават само по-красиви с годините