Автор
Десислава Недева

Тези три зодии са най-големите майстори в кухнята

Има хора, които са забележителни гастрономи и обожават да си угаждат с храната, но готвенето определено не им е силната страна. Други са не просто ценители на гурме ястията, а им се отдава приготвянето на всякакъв вид храна – от обикновени манджички до засукани блюда от категорията на шеф готвачите.

Вижте кои са трите зодии, които се славят като най-изкусните кулинари:

Телец

Телецът цени красотата във всичките ѝ измерения – изкуство, мода, кулинария, градинарство. Този знак се свързва с всичко, което доставя удоволствие на петте основни човешки сетива. Обича да си угажда като си купува скъпи дрехи, качествена козметика, луксозни вещи и прекарва дълго време в кухнята, за да приготви най-вкусните манджи, които да задоволят изискания му вкус. Телците готвят не само с ръцете, но и с душата си и влагат цялата си енергия в създаването не просто на едно ястие, а на истинско произведение на изкуството.

View post on Instagram
 

Рак

Раците са непоправими домошари и биха направили всичко, за да имат удобството, от което имат нужда между стените на своята крепост. Те нямат нищо против да упражняват готварските си умения в кухнята, а знаете, че дългогодишният опит винаги дава отлични резултати. Те се стремят да угодят на хората, с които живеят, както и да осигурят комфорта на своите гости, затова никога не биха си позволили да поръчат храна отвън със съмнителни качество и вкус. Рядко експериментират с някоя по-екзотична рецепта, но пък гозбите, които владеят до съвършенство са наистина впечатляващи.

View post on Instagram
 

Везни

За разлика от Раците, Везните са истински експериментатори в кухнята. Когато приготвят храна, те успяват много добре да балансират аромати и съставки, така че да се получи един съвсем нов вкус, който обаче е ненатрапчив, а интересен и запомнящ се. Може да се каже, че имат характерен почерк в готвенето, като винаги оставят елемента на изненадата у своите близки или гости. Освен това са алтруистично настроени и с охота споделят изпитани рецепти и техники за по-вкусно и лесно приготвяне на ястията. Спазват основните кулинарни правила, но винаги добавят по нещичко и от себе си. Това е тяхната формула за успех.

View post on Instagram
 

Четете още: Тези 4 зодии никога няма да ви изневерят