Автор
Антония Дамянова

Тези жени оставят незаличима следа в сърцето: 4 зодии, които мъжете не могат да забравят

Повечето от тези жени понякога дори не осъзнават, че благодарение на зодията си притежават такъв мощен магнетизъм, на който трудно би устоял и най-безчувствения мъж.

Привлекателните натури обикновено притежават качества, които винаги зареждат околните с позитивна енергия. Тези дами винаги са усмихнати, приветливи, алтруистични и със заразително добро настроение. Астролозите са убедени, че някои знаци от зодиака имат вродена предразположеност към проявата именно на тези качества.

Астрологът Елена Блокина-Мечталина посочва пред WDay.ru четири зодиакални знака сред дамите, които оставят незаличима следа в сърцето на мъжа, в когото са били влюбени.

Лъв

Комбинацията от качества като ентусиазъм, енергия, смелост, самочувствие, оптимизъм и отдаденост оказва силво влияние върху околните. Лъвиците в една романтична двойка са инаги интересни, нежни, страстни, чаровни, привлекателни. Те не могат да живеят без любов, искат да обичат и да бъдат обичани, стремят се да създадат семейство и да имат деца. Те винаги са в центъра на вниманието от страна на мъжете. Още в училище те са сред най-популярните и харесвани от противоположния пол момичета.

Лъвиците смело изразяват своята женственост, следват модните тенденции и удивляват мъжете с интелигентността си. Дори и тогава, когато не се съобразяват с моментната мода, те намират начин да са винаги красиви, екстравагантни и приятни за окото. По душа те са безгрижни и свободни, така че компанията им е винаги лека и забавна.

Благодарение на своя оптимизъм и вроден ум, Лъвиците имат добър интелект и отлично чувство за хумор. Когато една Лъвица напусне партньора си, реалността на последния изведнъж загубва смисъл. Стават тъжни и често мислят за онези моменти, прекарани с любимата,, която вече не е до тях. Жените Лъв могат да бъдат част от най-ярките спомени и да оставят незаличим отпечатък в паметта на мъжете, с които някога са пресекли пътищата на живота си.

Рак

Жените Рак предпочитат да виждат "баща" в мъжете. Този модел на взаимоотношения им пасва идеално, защото в душата си те са крехки, нежни, беззащитни и подсъзнателно търсят покровител и пазител. Жените от тази зодия са много сантиментални, романтични и изискани. Те могат да приковат погледа на всеки мъж, предизвиквайки у него желание за грижа и любов. Жените Рак се отнасят към партньора си по-внимателно от другите зодии. Те излъчват обич, всеотдайност, загриженост, съпричастност и преданост.

Създават атмосфера на романтичен уют у дома, грижат се за комфорта на любимия човек, винаги му помагат, подкрепят го, дават подходящи съвети или правят искрен комплимент, за да подобрят настроението му. Вътрешните преживявания и честото потапяне в техния малък свят, в който Раците обичат да намират убежище, не ги лишава от страст и изобретателност в любовните отношения. Но за да се отвори чувствеността, те трябва напълно да се доверят на партньора си.

Наблюдавайки внимателно половинката си, жената Рак е добре запозната с интересите и желанията на своята сродна душа. Това ѝ помага да изненада и зарадва своя избраник. Тя прави това с цялото си сърце и искрено се радва, когато партньорът ѝ се чувства щастлив до нея.

Мъжете свикват със спокойната атмосфера и лекотата на общуване, те се чувстват много добре до такава спътница. След като загуби жена от този знак, мъжът ще страда и ще я помни дълго време с благодарност и признателност.

Дева

Казват, че зад всеки успял мъж стои жена, която вярва в него и го подкрепя. Именно такъв партньор в живота е жената Девата за своя избраник - педантична и с безупречен вкус, която знае собствената си цена.

От погледа на човек, който не я познава, жената Дева първоначално може да изглежда студенаи сдържан, но след опознаването ѝ, става ясно, че тя е мека и и чувствителна в душата си, а вътре в нея пламти истински вулкан от страсти. Девите умеят да обичат безкористно, като подкрепят своя избраник във всичко и споделят неговите мечти и стремежи.

Те винаги поставят интересите на мъжа на първо място, позволяват му да поеме ръководната функция в семейството и да бъде защитник. Тяхната помощ и подкрепа дава стимул на мъжа за развитие и израстване както в материално, така и в духовно отношение. До Девата мъжете се чувстват силни, необходими и незаменими. Не всяка жена е в състояние толкова фино да "забавлява" мъжката гордост и да поддържа образа на "Супермен". Девите помагат на своя избраник, вдъхновяват го да постигне много в живота. Девата е незаменим съмишленик и спътник на партньора си по всички въпроси.

Усещайки това веднъж, за мъжа ще бъде трудно да намери равностоен заместител на жена Дева. След раздяла той ще страда и ще я помни дълго.

Скорпион

Скорпионите се считат за сложен и мистериозен знак. Това, което жените Скорпион имат в главите си, дори те самите не винаги разбират. Те имат някаква страна на личността си, която пазят в тайна, това само добавя към техния чар. Те обичат да навлизат в задълбочени теми за разговор, което им помага бързо да изградят разбирателство. Ярките емоции са в кръвта им, те са невероятно чувствени и нежни, секси и романтични. Съчетават интелигентност, страст и харизма. Изабретателни в леглото, обичат експериментите, готови са да изразят чувства на най-необичайни места. Те действат спонтанно. Спокойните и рутинни дейности не са за тях.

Жените Скорпион могат умело да манипулират мъжете, като се приближават към тях и внезапно се отдалечават отново и отново. Отношенията с тях са като люлка. Чувстват хората добре, виждат ясно лъжата и измамата. Те умело ръководят партньора си, отгатват желанията и чувствата му. За своя любим мъж те организират истинско любовно приключение!

В отношенията винаги има огромен интензитет на страстите, всичко пламти и гори, никога не се отегчавате нито за секунда - дори след много години заедно. Не е изненадващо, че празнината, възникнала след такива ярки емоции, ще бъде изключително болезнена. Скорпионите не могат да бъдат забравени, дори ако връзката не се е превърнала в сериозна, а е била само краткотрайна романтика.

P.S. Животът е прекрасен! И един мъж никога няма да забрави жена, която огрява околните със слънчевото си присъствие, която блести, сияе с всяка клетка от тялото си.

Четете още: Страстна като Белучи или бунтарка като Джоли: Коя звезда си според зодията