Автор
Десислава Недева

Това са 5-те най-арогантни зодии

Това са хората, които държат винаги те да са правите, тяхната дума да е последната и се обиждат, когато не сте се консултирали с тях преди да предприемете важна стъпка в своя живот. Интересно е да се проследи дали има определен астрологичен архетип , който отговаря на горното описание. Резултатът е категоричен, че съществуват три зодии, които лесно могат да се съотнесат към определението за арогантен самохвалко.

1. Телец

Кой би си помислил, че най-арогантната зодия е Телеца? Добре че са рогата им, които винаги ги издават. Те не позволяват на никой да наруши безценното им спокойствие и определено нищо не може да ги спре, когато са си наумили нещо. Та кой би дръзнал да застане срещу разярен бик? Опитайте се да ги накарате да променят мнението си и ще разберете що е то „мисия невъзможна“. Те винаги знаят всичко най-добре и ако някой се осмели да им противоречи, много бързо ще си навлече гнева им, а скандалът е в кърпа вързан.



2. Везни

Везни? Наистина ли? Не бяха ли те зодията, която най-силно се стреми към хармония и баланс в отношенията? Нещо такова, но не съвсем. Те действително търсят баланса в своя живот, но често пъти той е доста труден за откриване. Всъщност единственото нещо, което Везните искат, е някой да ги разбира, уважава и обожава. Ако не отговаряте дори на едно от тези изисквания, вие ще бъдете безмилостно захвърлени в крайчеца на тяхното съзнание.



3. Скорпион

Ако един Скорпион не ви харесва, той винаги ще намери начин да ви жегне. Той действително притежава жило, изпълнено с отрова, която се излива дълго и напоително под формата на неподправена арогантност. Всеки, който влезе в живота на Скорпиона, бива подложен на щателна разследване, което в повечето случаи има негативен репорт. Той най-често използва своята надменност като защитен механизъм на ранимата си душа и внимателно пази да не бъде уязвена.



4. Водолей

Водолеят е свободолюбива натура. Той обича сам да проправя своя път в живота, да следва мечтите си и ще се справи с всяка пречка, която застане пред него. Това често превръща представителите на зодия Водолей в не особено приятни хора за общуване. Те са креативни и авантюристични и чуждото мнение далеч не ги вълнува. Ето защо в очите на околните изглеждат арогантни, раздразнителни и егоистични.



5. Стрелец

Стрелата му обикновено цели точно в сърцето. И доста често боли. Представителите на тази зодия никога не отстъпват от вярванията си, което ги прави изключителни трудни за общуване. Дори да им предоставите най-логични и научно обосновани аргументи, те пак няма да променят своето мнение. Стрелецът винаги подценява изводите на всички, освен своите собствени, което кара отсрещната страна да се чувства недостойна и невежа.

Четете още: Тези три зодии са най-големите майстори в кухнята