Автор
Десислава Недева

Това са цветовете, които придават сила и мощ на всяка една зодия

Цветовете влияят изключително силно върху нашето подсъзнание. Те притежават енергия, която може да помогне за осъществяването на дадена задача или обратното – да я осуети. Ето защо е изключително важно и разумно да избираме цвят, който да подсилва нашата аура и излъчване, за да мултиплицира ефекта на силните ни страни и да минимизира слабите.

Вижте на кой цвят да заложите, когато сутрин се чудите какво да облечете за важна среща или събитие.

Овен – червено

Червеното е цветът на действието и страстта и перфектно съответства на огнената ви природа. Заложете на стилна червена рокля или ярко червило в същия нюанс и ще приковете всички погледи върху себе си.



Телец – зелено

Вие сте земен знак и като такъв се чувствате най-комфортно сред природата. Зеленото кореспондира най-адекватно с усещането за заобикалящия ни свят. Също както земята, вие сте стабилни, търпеливи и намирате сила и начин да израснете духовно.

Близнаци – жълто

Жълтият цвят е жизнен и силен, също като самите вас. Любознателността и способността да вдъхновявате другите е запазена марка за представителите на зодия Близнаци. Носете жълти дрехи или аксесоари винаги, когато искате да подобрите мисловната си дейност.



Рак – бяло/сребристо

Бялото символизира разперените криле на гълъб и ни напомня на отражението на Луната върху повърхността на спокойното море, което носи също толкова елегантност, колкото и представителите на зодия Рак. Вие сте олицетворение на разбирането и приемането, а присъствието на тези цветове в ежедневието ви помага да демонстрират любовта си още по-успешно.

Лъв – златисто

Носете златно като истински крале и ще получите небесна сила и безгранична позитивна енергия. Те ще ви помогнат да заявите адекватно своята дива, властна, но и лоялна природа.

Дева – зелено и кафяво

Като самата джунгла, Девите са земни, но изпълнени с живот личности. Те са предпазливи и аналитични и присъствието на тези два цвята в стайлинга им засилва усещането за стабилност и растеж. Усъвършенстването е изключително важно за тях, само не трябва да се прекалява с перфекционизма.

Везни – розово и синьо

Тези цветове в комбинация с вашата личност придават удивителна мекота на така или иначе чаровния ви характер. Тяхното въздействие е успокояващо и ви помага да дарявате другите с искрени грижи и любов.



Скорпион – черно

Черният цвят помага на Скорпионите да увеличат силната си енергия и присъствие като подчертаят прочутата им тайнствена природа. Черният цвят разкрива дълбочината на вашите чувства и ви предпазна от лоши очи и уроки. Освен това ви прави задълбочени в анализите и проучванията ви.

Стрелец – лилаво

Авантюристи като вас трябва да имат широко скроено съзнание. Пурпурният цвят спомага за отварянето на третото око, премахването на предразсъдъците и табутата и повишаването на човешката осъзнатост. Носете лилаво, за да увеличите познанието си за света като едно общо цяло.



Козирог – кафяво или сиво

Традицията и минимализма са ключовите компоненти от ежедневието на един Козирог. На пръв поглед тези два цвята може да ви се струват доста скучни, но всъщност те ви балансират и ви правят изключително адаптивни и полезни в общуването ви с околните.

Водолей – синьо

Цветът, който ви изпълва с ентусиазъм да постигате целите си е синьото. Неспокойната ви натура ще направи всичко възможно, за да стигнете по-бързо там, където сте се запътили. Нужен ви е баланс, за да не прегреете. Синьото ще ви напомни да развихрите артристичните си способности и да намерите канал за изява, с който да релаксирате в свободното си време.



Риби – електриково зелено

Рибите са родени лечители в някоя област и използвайки зеленото в своите ежедневни дрехи и аксесоари, подсилват гения на своя талант. Ако се обградите със светло зелено, ще усетите как тялото ви се изпълва с мощна сила и енергия, идваща директно от звездите. Носете този цвят винаги, когато искате да помогнете на някого и да върнете спокойствието и мира в очите му. Вие вече сте го направили за себе си, научете и другите как да го постигнат.

Четете още: Грозната истина за всяка една зодия