Автор
Десислава Недева

Това са зодиите, които вероятно няма да се разболеят от коронавирус

Коронавирусът продължава да бъде тема номер едно, но какво може да направи отделният човек, за да се предпази от заразяване. В мрежата има хиляди указания и инструкции за спазване на лична хигиена и правила в общуването и движението на обществени места. Сега обаче ще разгледаме пет знака от зодиака, които и без наличието на световна пандемия, живеят най-здравословно и природосъобразно.

Това са хора, които притежават здрав дух в здраво тяло и са представители на следните зодиакални знаци:

1. Рак



Мъдростта на Рака произтича от факта, че те имат навика да се вслушват във вътрешния си глас, без да губят връзка с реалността и сигналите, които получават и от другите хора. Те притежават дълбока душевност и винаги разглеждат света в неговата цялост. По този начин не пропускат нито един важен елемент по веригата. Рядко действат прибързано, което гарантира адекватно поведение в кризисни ситуации. Слушат внимателно инструкциите на висшестоящите и дават най-доброто от себе си, без да изпадат в паника. Те са състрадателни и ги е грижа за човечеството. Тяхната отговорност е ключът към доброто им здраве.

2. Козирог

Козирозите са най-дисциплинираната зодия и винаги се стремят да постъпват правилно. Те са земни, искрени и отговорни не само към себе си, но и към своите близки. Никога не биха постъпили несправедливо спрямо някой друг, за да издигнат себе си. Това им дава вътрешен мир и спокойствие, което е важно условия за поддържане на здравословен начин на живот. Хранят се с чиста и екологична храна и понеже са работливи и енергични, често спортуват или във фитнеса или в градината или между етажите на офис сградата, но движението е част от техния лайфстайл.

3. Лъв

Лъвът притежава здравословно самочувствие, което е причина да бъде толкова магнетична и очарователна личност. Той силно вярва в себе си и своите възможности, а също така е и достатъчно умен, за да прецени как да постъпи във всяка една ситуация, за да излезе невредим от нея. От всичко на света, Лъвът най-много обича себе си и отделя достатъчно време и внимание да изглежда и да се чувства в топ форма. Рядко ще чуете Лъв да се оплаква от нещо, просто защото знае как да подреди приоритети се, така че хем да помогне на останалите, хем и да не пренебрегва себе си.

4. Риби

Рибите са бохемите на зодиака и тяхната артистична натура ги прави да изглеждат леко ненадеждни в очите на другите. Това обаче не може да бъде по-далече от истината. Рибите имат богат вътрешен свят и умело поддържат баланса на приемане и отдаване. Това ги прави вътрешно центрирани, устойчиви и адаптивни към промени и предизвикателни условия на живот, а чистата им душа, която не познава злоба, гняв или мъст е гаранционната им карта за добър имунитет до живот.

5. Близнаци



Близнаците не се притесняват да бъдат автентични и да казват всичко, което мислят, което им дава такава свобода на духа и хипарщина, че те рядко си позволяват да се разболеят от нещо. А дори и да се разболеят, изкарват всичко на крак, забързани в своето динамично ежедневие, докато вирусът е просто фон на случващото се около тях. Те не се поддават на негативни мисли и с това поддържат здрава и стабилна психика, която действа като щит на силната им имунна система.

Четете още: Картите Таро разкриват бъдещето на коронавируса