Автор
Десислава Недева

Трите зодии, които са родени екстрасенси

Интуицията е нещо, което всеки би искал да притежава, но малцина са избраните с такава божествена дарба. Вижте дали вие сте сред надарените с екстрасензорни способности според вашия зодиакален знак:

Близнаци

Любознателната и лесно адаптивна природа на Близнаците ги нарежда сред първите места на зодиите, които са родени екстрасенси. Въпреки че на моменти могат да бъдат нерешителни, тяхната висока интелигентност рядко ги подвежда и винаги взимат правилните решения. Те са изключително добри приятели, тъй като привързаността им към някой ги прави още по-внимателни в използването на мъдростта. Най-добрия съвет можете да получите от приятели зодия Близнаци.

Дева

Интиуцията на Девите се подхранва от аналитичната им и високо практична натура. Те умеят да останат здраво стъпили на земята и да направят много трезва преценка с какво точно си имат работа. Рядко изпадат в заблуди и трудно се поддават на манипулации от околните. Подсъзнанието им работи в перфектна симбиоза с тяхното съзнание и това им гарантира стопроцентови правилни стъпки във всяка една сфера от живота. Девите са верни приятели и едни от най-добрите романтични партньори в зодиака.

Водолей

Водолеите са безкрайно напредничави, техният ум е бърз и оригинален и могат да решат всеки проблем без предварителна подготовка. Те просто импровизират, следват вродената си интуиция и винаги постъпват по най-правилния възможен начин. Тяхното решение се базира на най-малко очевидния отговор, затова винаги са с няколко крачки пред останалите. Като истински екстрасенси, те знаят скритите мотиви на всеки, с който взаимодействат и това ги прави по-подготвени в предстоящи сложни ситуации.

Четете още: Развенчаваме митовете за всяка зодия