Автор
Десислава Недева

Венера навлезе в съзвездието Риби: Готови ли сте да се влюбите до лудост?

До 14-и февруари остава точно месец, но звездите сякаш са се наговорили предварително и ни организират романтична засада от небосвода. На 13-и януари, Венера, планетата на любовта, навлезе в съзвездието Риби, където ще остане необезпокоявана чак до 7-и февруари. Това може да се нарече едно наистина специално астрологично събитие, защото Венера се чувства изключително добре в нежния, артистичен и емоционален свят на Рибите. А този период не може да бъде по-подходящ за романтика и любов, но повече любов.



Когато Венера се намира в Риби, може да се каже, че е настъпил най-нежният период от годината. Сензитивната и мечтателна природа на последния знак от зодиака ще ви помете с бурните вълни на любовта. Венера се намира в екзалтация тук, което означава, че любовта, която ще излъчвате или получавате, няма да познава граници. Отделете време, което да прекарате с любимия, а ако сте необвързани, сега е моментът да се отпуснете и да уговорите няколко срещи с ваши обожатели. Тези дни те ще са доста, не се притеснявайте. Бъдете щедри към своите близки и приятели, освободете графика си за артистични дейности, дайте полет на въображението. Ако послушате този съвет, ви обещаваме свят, в който ще се чувствате на крилете на щастието и любовта. Сякаш живеете в красива приказка, която не искате да свършва, макар и с хепи енд.



Венера работи в своята най-висока октава и ще проявява предимно положителните си качества като благоденствие, взаимна любов и приемане, състрадание и изцеление. Тъмната ѝ страна, която ни подтиква към мързел, сребролюбие и лакомия, ще бъде потисната, но все пак внимавайте с определянето на границите кое е истина и кое е илюзия - плод на вашите мисли и желания.

На 26-и януари, страстният Марс ще квадратира нежната Венера в Риби и ще ѝ придаде голяма доза чувственост и сексуален животински магнетизъм. А на 27-и януари, ще станем свидетели на най-любовния ден в годината. В този ден Нептун ще оцвети необятното въображение на Венера с допълнителни розово-пухени окраски. Магията ще се случи в живота ни и ще изживеем най-съкровените си мечти директно в реалността.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всички зодии