Автор
Десислава Недева

Венера в опозиция с Юпитер знае как да ни накара да се радваме на живота

На 25-и август повелителката на любовта, Венера, ще застане в точна опозиция с Юпитер – най-голямата планета в Слънчевата система. Времето е благоприятно за любов, забавление, отдаване на глезотии. Затова, ако имате свободно време и пари в картата, насладете се на тези незаменими радости в живота. Липсата на самодисциплина и мотивация за работа може да се окаже критична за начина, по който ще излезете от това небесно влияние. Ако сте се потрудили усърдно през годината и това време съвпадне с плануваната ви ваканция, чудесно. Ще успеете да се отпуснете и да се отдадете на пълна почивка на тялото и ума. Ще прекарате чудесно свободното време със своето семейство и приятели, а необвързаните имат шанса да срещнат интересни нови кандидати за сърцето си.



Ако обаче този период се случва по време на важни работни срещи, изпити или кандидатстване за нова работа, ще трябва да впрегнете целия си арсенал от запаси на вътрешна мотивация, за да свършите всичко в срок и на високо ниво. Шансът да действате разсеяно и да пропуснете важен детайл от целия процес е огромен, а другите могат да възприемат поведението ви като неуважително и безотговорно.

Ще бъдете по-любвеобвилни и игриви от обикновено, което ще подейства изключително освежаващо върху любовните ви отношения, социализацията и всякакви видове забавления. Ако нямате в момента човек до себе си, внимавайте да не понижите значително стандартите си, само за да получите внимание и комплименти. Добре е също така да не прекалявате с храната, алкохола и секса с непознати.



Нептун също ще подкрепи енергията на този транзит като засили желанието у всеки един от нас за романтика, релакс и развихряне на въображението. Той ще сключва хармоничен аспект тригон с Венера и ще ни потопи в дълбоките води на подсъзнанието. Освен да мечтаете за перфектния свят или мъж, използвайте тази благоприятна небесна конфигурация, за да творите и да развиете артистичните си таланти.

Засилено ще усещаме и желанието да помагаме на другите, особено на тези в неравностойно положение. Не се колебайте, а с охота се включете в различни благотворителни инициативи. Ще се почувствате полезни и удовлетворени, а радостта в очите на тези, на които помагате, е най-голямата отплата. Не е изключено протестите в страната да станат още по-многобройни и дано успеят най-после да наложат исканията си.

Агресията и силата не е ключът към успеха тези дни, затова бъдете мили и подхождайте с нежност и внимание към всеки човек и всеки детайл от своето ежедневие. Използвайте свободното си време, като гледате филм, или посетете приятел, който не се чувства напоследък много добре и има нужда от повдигане на настроението.

Към края на месеца Венера ще застане точно срещу мистериозния и подозрителен Плутон и любовният ни живот ще претърпи щателна проверка. Не са изключени и сцени на ревност, заплахи и манипулации. Обсесивните действия и настроения ще пречат на семейната ви идилия, а необвързаните трябва да бъдат изключително внимателни с какви непознати си имат вземане-даване, за да не се окаже, че са се забъркали с някой криминално проявен тип.



Най-добрият начин да се справите с игрите на доминиращ и подчинен в любовните си взаимоотношения е, като се опитате да разберете къде се корени техният произход. Бъдете честни и открити с партньорите си и споделяйте на момента какво ви тревожи в действията му, вместо да натрупвате гняв в себе си и след това подсъзнателно да налагате контрол над всяка ситуация, в която имате взаимно участие.

Четете още: Венера навлиза в Рак на 8-ми август: момичета, гответе се за любов и страст