Автор
Десислава Недева

Венера в Овен: Време е за бърз секс и бързи пари

Венера е най-близката планета до Земята, което е показателно за мащабите и дълбочината на нейния ефект върху живота ни. Планетата на любовта се асоциира с красотата и лукса и определя начина, по който влизаме в различни взаимоотношения, така че всяка небесна промяна свързана с нея ще даде отражение по тези теми.

Късно през нощна на 7-ми февруари Венера ще напусне нежните обятия на съзвездието Риби, където плуваше в свои води и ще се настани гордо в бързия и яростен знак на Овена. Възможно е да се влюбите рязко и изпепеляващо или пък изведнъж да осъзнаете, че вече не изпитвате никакви чувства към своя дългогодишен партньор. Когато Венера е окъпана в огнената страст на първия знак от зодиака, любовта трябва да бъде вълнуваща, спонтанна и страстна, като пърхането в стомаха, което изпитват прясно влюбените. Всичко друго е компромис, който Овенът не обича да прави с чувствата си. Той винаги иска всичко и то веднага, без оправдания и без извинения. Ако връзката ви е станала прекалено монотонна, очаквайте промени от всякакъв характер. Нещата се развиват много бързо, когато е намесен напористия Овен, затова бъдете готови на всякакви изненади. Венера също така управлява парите и е възможно да се отдадете на импулсивни покупки, за които после да съжаляване, ако не можете да ги върнете обратно в магазина.



Когато Венера се намира в Овен, живеем за момента. Това е философията на заклетите авантюристи, но когато говорим за любов, дали тази стратегия е правилната? В стремежа си към моментно удоволствие и задоволяване на първичния си нагон, човек може да се отнесе небрежно към ситуацията и да се въвлече в неподходящи взаимоотношения или чести срещи, които приключват със секс за една нощ. Ако успеете да култивирате инстинктите си и използвате повишената си енергия, за да внесете повече страст и емоция във връзките си, без да нарушавате своите принципи, ще изживеете едно истинско обновление, освежаване и ново вълнение в любовния си живот.



Венера в Овен ни предоставя невероятната възможност да преоткрием енергията и природата на планетата на любовта. Защото тя олицетворение на богинята, която е не само олицетворение на приемственост, нежност и очарование, а преди всичко е носителка на неизмерна сила и мощ, които движат света напред.

Четете още: Любовна съвместимост между Овен и Лъв: Един истински любовен пожар

През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма, харесай нашата Инстаграм страница от тук!