Автор
Десислава Недева

Венера в тригон Уран: Днес ще срещнете човек, който ще промени живота ви

Обожавам енергията, която се създава при хармоничните аспекти между Венера и Уран. Под тяхно влияние ние ставаме по-отворени да откриваме нови хоризонти в личните си взаимоотношения, които до момента сме смятали за недостижими. Също така успяваме да овладеем игрите на власт и контрол между партньорите, разкриваме нови пътища, по които да тръгнем и да освежим връзката си и с лекота излизаме от усещането за стагнация.

Енергията на Венера в тригон с Уран е променлива, но вълнуваща по свой собствен начин. Чувствена и секси тя ни подтиква към взимането на спонтанни решения. Съдбата вероятно няма да ни отведе до създаването на стабилни взаимоотношения, но затова пък ще ни срещне с важни и значими персони, които ще служат като катализатор за предизвикването на големи промени във нашия живот.



Точният аспект между Венера и Уран ще се случи на 10-ти октомври. Времето ,през което ще трае този транзит, ще сме по-склонни да си даваме по-голяма свобода в личните отношения. Няма да го има онова чувство за собственост и сцени на ревност, които биха били налични при аспект на Венера с Плутон. Всичко се случва плавно, меко и естествено. Дори да се породи някакъв проблем, то той ще бъде решен мигновено, без особени усилия или драми. Вие и вашият партньор сте като един отбор, който успешно сътрудничи помежду си, без да се опитва да контролира живота на другия. Всеки член е свободен да следва своя път, който обаче се намира в синхрон и симбиоза с общата цел и на двама ви.



Тъй като в момента двете планети пребивават в земни знаци, вероятно съдбата ще ви среща със сериозни и авторитетни на пръв поглед хора, но пък връзките ще разгорещят подобаващо страстите. Внимавайте само да не се задълбочавате много в емоции и дълбоки чувства, тъй като тези отношения едва ли ще траят особено дълъг период от време. Човекът, който ще срещнете може да бъде много различен от вас самите, много по-голям или по-малък по възраст, а също е възможно да бъде от друга националност, религия или култура.

Използвайте максимума от положителния ефект на тази небесна конфигурация като държите очите си широко отворени, а съзнанието освободено за нови хора и идеи, но недейте да таите големи надежди за бъдещото развитие на тези отношения. Ще научите най-много, ако позволите на магията да се случва, без да правите каквито и да е опити да контролирате хора или ситуации от вашия живот.

Четете още: Влюбиш ли се веднъж в Скорпион, няма връщане назад