Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните да не се страхуват от промените, Рибите се нуждаят от почивка

Тежък и труден ден, в който може да възникне агресия, апатия. Това се дължи на намаляване на енергията във фазата на намаляващата Луна.

Овен – Планирайте кратко бягство от ежедневието с партньора си. Ако не сте обвързани, не търсете любовта на обичайните места. Преодолейте ограниченията си. Може да започнете да бъдете привличани от някой, когото сте смятали досега, че не е вашият тип.

Телец – Дори да се появят спънки, които не сте очаквали, ще останете твърди и няма да се откажете от целите, които сте си поставили. Разбира се, опитайте се да направите проектите си по-практични, отколкото идеалистични.

Близнаци – Романтичната Венера започва пътешествие във вашия сектор на сериозните партньорства и обвързване, внасяйки стабилност във връзката ви. Нараства вероятността свободните представители на знака скоро да срещнат някой с потенциал за дългосрочна връзка. В предстоящия период не отказвайте покани за любовна среща.



Рак – Обърнете малко време на външният си облик. Сега ще постигнете най-добри резултати, тъй като красавицата Венера ще транзитира през вашия фитнес сектор. Планетата на любовта, ви дарява с особен магнетизъм.

Лъв –Романтичната Венера ще транзитира до средата на другия месец през вашия сектор на любовта и удоволствията, насърчавайки ви да живеете пълноценно. Аромата на любовта започва да се усеща във въздуха и вие с радост ще вдишате аромата й, наслаждавайки се на живота.

Дева – След труден етап, който преживяхте, сега е време да се насладите на постигнатото. Хармонията и балансът ще управляват живота ви и ще знаете как да направите хората около вас щастливи.



Везни – Време е да се изправите лице в лице с емоциите и страховете си, за да изясните съмненията си. Не се страхувайте от промените, които настъпват, защото те ще бъдат много полезни за вас. Ако сте се отчуждили от някого, когото обичате, сега ще имате възможност да се помирите.

Скорпион – Довършете старите си задължения. В любовта оставете нещата да текат, без да ги насилвате и всичко ще бъде много по-добре. През този период се пазете от настинки и приемайте достатъчно витамини.

Стрелец – Астралната енергия ще бъде много щедра с вас, ще насърчи завършването на висящи въпроси и ще ви помогне да започнете нови проекти с ентусиазъм и надежда. Късметът ще ви се усмихне.



Козирог – Запомнете, когато една врата се затвори зад вас, друга се отваря пред вас. Вече сте в края на тунела и ще си възвърнете скоро ентусиазма и оптимизма си. Ще имате много възможности, след като се освободите от товара си. Имате да наваксвате нещо пропуснато.

Водолей –Ще постигнете целите си и ще осъзнаете, че жертвите си заслужават. Радвайте се на късмета си. Излизайте по-често с партньора си с приятели. Забавлявайте се и внесете разнообразие във връзката.

Риби – Ще имате затруднения на работното място и няма да имате мотивация за работа. Нуждаете се от почивка и може би дори от ново начало. Непреодолимата нужда от тишина и спокойствие ще ви ръководи днес. Във връзката ви отново ще изплува стар любовен проблем.

Четете още: Животът на тези три зодии се променя като с магическа пръчица от утре