Автор
Весела Георгиева

Вижте каква зодия сте според този индийски хороскоп, който съществува от повече от 5 хиляди години. Точността му ще ви изненада

Той съществува повече от 5000 години и се различава от обикновения астрологически ред, защото е съставен не само от Слънцето, но и от други видими звезди. Маймуна, слон, тигрица или елен. Потърсете своя „нов” знак по датата на раждане.

Мангуста (11-23 януари)

Склонни сте да идеализирате нещата от живота. Както и хората, които познавате и с които общувате. Трудно се доверявате. но давате всичко от себе си, за да се реализирате в работата.

Маймуна (24 януари – 5 февруари)

Може и да изглеждате безразлични или студени, но сте с нежна душа. Работите с удоволствие над себе си и често строите големи планове. Всички познати ви се възхищават на чувството за хумор.

Лъвица (6-18 февруари)


Харизматични и красноречиви. С изявени лидерски качества. Добри по душа, готови да помогнете на всеки, дори на непознат. Животът често е свързан с благотворителност. Лесно се обиждате.

Кон (19 февруари – 3 март)


Търсите принца или принцесата на бял кон, за да се влюбите за цял живот. Работата е на втори план. Държите винаги да сте независими, затова често работите на две места.

Лъв (4-16 март)

Артистични, емоционални и темпераментни. Като истински магнит за противоположния пол. Отдадени сте на половинката си. Живеете за мига.



Крава (17-30 март)


Идеално да контролирате чувствата и емоциите си. Знаете какво искате от живота и от всяка грешка си вадите поука, за да не я повторите. За вас е важно да се усъвършенствате и да научите нещо ново за себе си. Мъдри и търпеливи.

Слон (31 март – 12 април)

Търпеливи и щедри. Обикновено не се хвалите с добрите си дела, въпреки че ги извършвате често. Заради несигурността си, често представителите на този знак изглеждат ревниви и неуверени.

Кон (13-27 април)

Тези хора се отличават с уменията си за комуникация и желание за успех. Винаги са в търсене на себе си и често нямат конкретна цел. Трябва им по-силна половинка, за да обуздаят свободолюбивият си характер и открият себе си.

Слон (28 април – 10 май)


Амбициозни и много издържливи. Изглежда, че можете да се справите с всяко предизвикателство, колкото и невъзможно да изглежда то. За стабилността е на първо място – както в работата, така и в отношенията с хората. Големи ревнивци.



Овца (11 – 24 май)

Спокойни, но в същото време и много темпераментни. Лидери в кариерата си, в личния си живот често свирят втора цигулка. За да спечелите сърцето им, ще трябва да положите много усилия.

Змия (25 май – 7 юни)


Представителите на този знак може би са най-чувствителни от всички. Интелигентни, с добри маниери. Трудно обичат. Понякога твърде много идеализират отношенията си с партньора и често изпитват неудовлетвореност малко по-късно.

Змей (8 – 20 юни)

Модел за подражание. Те не зависят от мнението на другите. Обичат да учат и да се самоусъвършенстват. Те са мъдри по природа, но и предпазливи в личния си живот. Представителите на този знак мислят 100 пъти преди да отрежат нещо.

Куче (21 юни – 5 юли)


Не си представяте живота сами и винаги искате да сте обградени от любими хора. Имате доста моменти на радост и тъга. С аналитично мислене. Много мъдри.

Котка (6 – 19 юли)


Представителите на този знак са тактични. Едва ли има хора, които да не ги искат в живота си. Имат вродена интуиция. Шумните партита и компании определено не са тяхната стихия.

Гарван (20 юли – 1 август)

Свикнали сте винаги да разчитате на себе си. Не се оплаквате, не обичате да ви съжаляват. Твърде емоционални.

Пума (2 – 15 август)

Това са едни от най-противоречивите знаци в целия индийски хороскоп. Имат нужда от постоянно възхищение и поощряване.

Мишка (19 – 29 август)


За вас е много важно да постигнете материално и социално благосъстояние. Обичате лукса, удобството и комфорта. Обичате и да контролирате нещата.

Плъх (30 август – 12 септември)

Представителите на този знак са консервативни, рационални и разумни. Ако трябва да избират между работата и семейството – определено биха избрали второто.

Бик (13 – 25 септември)


Спокойни и непоклатими. Но понякога отвътре са като вулкан. Супер консервативни и понякога - неуверени. Имат нужда от лоялна половинка.

Бивол (26 септември – 9 октомври)

Харизматични и добродушни. В същото време са склонни да променят често настроението си. До тях непременно трябва да има човек, който е готов да ги разбира и приема такива, каквито са.

Тигрица (10 – 22 октомври)

Обичат да са център на вниманието. Те са харизматични и се изправят срещу препятствията на живота без страх. Обожават приключенията. Душата на компанията.

Биволица (23 октомври – 5 ноември)

Родените на тези дати са ярки и независими. На първо място за тях са славата и успеха. Готови са да се трудят усилено, за да станат най-добрите в своята област. И все пак за повечето представители на този знак на първо място е семейството. Наистина се нуждаят от подкрепата на своите близки.

Тигър (6 – 18 ноември)

Представителите на този знак се считат за най-амбициозните и целенасочени в индийския хороскоп. За да постигнат целта си те може да не спят и да не ядат. Ако успеят да намерят баланс, животът им ще бъде много по-лесен.

Елен (19 ноември – 1 декември)

Често тези хора са увлечени от духовни практики. На външен вид изглеждат весели и оптимистично настроение, но само защото обичат да демонстрират оптимистичната си страна пред останалите.

Сърна (2 – 14 декември)

Тези хора са амбициозни. Важно за тях е постоянно да се развиват и да работят върху себе си. Благодарение на волята си, винаги получават това, което искат. Не търпят интриги и дори с противоположния пол комуникират открито и искрено. За тях половинката им трябва да е привлекателна не само външно, но и вътрешно.



Леопард (15 – 27 декември)

Тези хора са общителни и комуникативни. Изглежда, че могат да се впишат във всеки един отбор и да се пласират и развиват във всеки един бизнес. Винаги им е интересно да общуват – пълни са с нови идеи и успяват да вдъхновят всеки. Също така те са много лоялни и отдадени на приятелите си.

Горила (28 декември 10 януари)

Представителите на този знак се отличават със смелост и решителност. Те са верни на идеалите си и винаги имат мнение по даден въпрос. Консервативни, търсят един спътник за цял живот.