Автор
Теодор Муховски

Какво ще ни се случи през 2023 година според китайския хороскоп

2023 е годината на Водния заек. Характерното за нея е, че тя ще настъпи на 22.01.2023. Интересното е, че животното определя дванадесетте месеца веднъж на 60 години, като според китайците е важно събитие в тяхната астрология.

Последните години на заека са 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 и 2011. Ако сте родени в една от тях, то вашият знак според китайския зодиак е Заек, който е четвъртия по ред в него. Животното символизира мир, просперитет и сила, които мнозина мечтаят да притежават.

Лунната Нова година започва с първото новолуние след зимното слънцестоене и завършва на 9 февруари 2024 г. Тогава ще преминем в годината на Дракона, предава Тялото.бг.Какви са хората, родени в годината на Водния заек

Според китайския хороскоп, Водният заек е сръчен, мил и търпелив, той често пъти избягва реалността, но държи на верността.

Мъжете от този знак са кавалери и решават лесно проблемите без да се оплакват. Те са амбициозни и упорити и винаги изпълняват целите си докрай.

Жените са скромни, но имат огромно сърце. Те обичат да помагат на познати и непознати хора.Хората, родени под знака на Водния заек имат късмет с парите и се разбират отлично с хората от китайската зодия Дракон, Маймуна и Вол. Те не понасят арогантността на Петела или истеричните пристъпи на Тигъра.

Според астролозите 2023 г. ще е пълна с нови възможности и позитивизъм. Промените ще са положителни, а нещастията и трудностите при повечето ще останат в миналото. Лошото е, че за някои зодии може да се появят известни проблеми.

А ето какви ще бъдат различните аспекти от живота на Водния заек през 2023-а:

Кариера: Хората, които носят въпросния знак от новия китайски хороскоп ще имат отличен шанс да си намерят нова доходоносна работа. Зайците може да не получат повишение скоро, но не трябва да се тормозят, защото всяко тяхно усилие ще им се върне удвоено малко по-късно.Пари: Зайци, избягвайте рисковите инвестиции и харчете парите си разумно. Спестявайте пари за черни дни. Не вярвайте на непознати хора, които ви обещават печалба или богатство.

Връзки и любов: Зайците, които са необвързани ще имат шанс да променят любовния си статус. Трябва да внимават с кого се сприятеляват и да имат едно наум, защото непознатите могат да им навредят. Обвързаните с брачна халка, трябва да отделят на партньорите си повече време. И определено да подобрят комуникацията си с тях. Те може да имат трудни периоди, но не бива да падат духом.

Здраве: Има известен риск Зайците да страдат от заболявания на нервната система през 2023 година. Те ще бъдат продиктувани от тяхното променливо настроение. Ще имат по-трудни периоди, в които здравето им ще е разклатено. През втората половина на Новата година здравето на Зайците ще се подобри.Четете още: 3 зодии, които се влюбват в характера, а не във външния вид