Автор
Десислава Недева

Вижте какво предсказват картите Таро за месец юли на всяка една зодия

Овен – Паж Жезли

Овенът ще получи важно обаждане, което отдавна очаква или ще научи положителни новини, които ще го заредят с ентусиазъм. Нещо много хубаво го очаква, чак започваме да му завиждаме на късмета. Независимо дали става въпрос за човек, който не е виждал години наред или най-после ще получи пратка от далеч със скъп за сърцето му артикул, емоцията ще е опияняваща. Цялата тази еуфория ще му даде сила и кураж да предприеме нещо ново и вълнуващо в живота си, за което винаги е мечтал, но все не му е достигала смелост да направи.



Телец – Четворка Чаши

Телецът ще се чувства отегчен от скучното ежедневие, в което се е потопил напоследък, без да си позволи лукса на разнообразието. Да, няма да имате сериозни притеснения за финансово си състояние, което е стабилно, нито ще преживеете сътресения в любовта, но пък сигурността понякога може да бъде влудяваща. Особено ако сте любители на екстремните преживявания, трябва да предприемете нещо, за да не получите така популярния напоследък „burn out”. Единственото, което трябва да направите е да се огладете, защото забавления дебнат от всеки ъгъл.

Близнаци – Шестица Жезли

През месец юли съдбата ще ви срещне с някой, когото дълго време сте чакали. Дали ще бъде принцът на бял кон или любим приятел от детството, с когото са ви делили хиляди километри, изненадата ще е взривяващо емоционална. Ще се почувствате наистина специални и обгрижвани, центърът на внимание, за което тайничко сте си мечтали да усетите. Гребете с пълни шепи от това щастие, защото красивите моменти не се случват толкова често, че да си позволим лукса да не им се насладим докрай.



Рак – Петица Мечове

Месецът няма да бъда спокоен и романтичен, както си го представяхте. Задават се конфликти, които са породени от силното ви огорчение спрямо ваш близък. Гласували сте му доверие, а той ще ви разочарова. Истината е, че постъпката му няма да бъде толкова фатална, колкото са били големи очакванията ви спрямо него. Е, време е да се изправите пред реалността и най-после да приемете факта, че всеки се грижи единствено за собственото си щастие. Ако в даден момент вие сте част от него, всичко е наред, но когато приоритети му се променят – вие оставате на заден план и сте в правото си да се ядосвате и негодувате.

Лъв – Умереността

Лятото е време за ремонти и колкото да ви се иска да сте на плажа, ще трябва още малко да почакате заслужената си ваканция. Без значение дали ще правите грандиозен ремонт у дома, ще се местите в ново жилище или ще се занимавате с козметични промени по дома си, ще сте вързани в града и в близкия периметър, без опция за разпускане дори и през уикенда. За сметка на това пък отношенията ви с околните ще бъдат хармонични и ще ви носят положителна енергия, чувство на подкрепа и усещане за допълване, което е сигурен знак, че се намирате на правилното място и вървите във вярната посока.

Дева – Паж Чаши

Юли ще бъде месецът на споделената любов за представителите на зодия Дева. Най-после ще се почувствате достатъчно уверени в себе си и своите чувства, както и спокойни за бъдещето си с човека до вас, за да говорите открито за любовта си. Добрата новина е, че отсрещната страна ще бъде също толкова отворена за открити разговори, колкото сте и вие и това ще ви донесе едно истинско блаженство и удовлетворение от живота си, такъв, какъвто е. Дълго време сте страдали и отпивали от горчивата чаша, но този път слънцето изгрява и на вашата улица, затова сложете розовите очила и му се насладете максимално, защото не се знае кога ще се появи някой буреносен облак на хоризонта.

Везни – Двойка Мечове

На Везните по принцип добре им се отдава баланса и с охота отстъпват в името на общото благо, но през месец юли премълчаването на истината няма да ви бъде особено комфортна. Добре е да си дадете сметка, че ако сега не отстоите себе си и не заявите желанията си, ще попаднете в омагьосан кръг, от който няма измъкване. Бъдете по-смели и с цената на конфронтацията, следвайте своя път, който самите вие сте си начертали, а не изпълнявате чужди мечти. Защото не е ли по-важно да останем верни на себе си, отколкото да се харесаме на някой друг или да паснем в дадена социална среда?

Скорпион – Магът

Това е месецът на действието, Скорпиони, няма време за почивка, така че не се настройвайте ваканционно. Всичко зависи от вас и вашите усилия, а точно сега имате дар слово и харизма, така необходима за отключването на много врати. Използвайте засиления си чар и направете първата крачка, която е толкова страшна, защото стъпва в неизвестното. Не мислете за това, а следвайте инстинктите си. Позволете си веднъж в живота да бъдете егоисти и следвайте порива на сърцето си, без да се съобразявате с желанията на другите. Ще видите, че то ще ви отведе на правилното място.



Стрелец – Асо Пентакли

Юли ще бъде месец на кармата за представителите на зодия Стрелец. Очаква ви разтърсващо събитие в живота, в което има нотка на съдбовност и предопределеност. Ако то е с положителен характер, вие определено може да се смятате за истински късметлия, но ако е с негативен, се опитайте да го приемете като период, който ще премине и трябва само да го изтърпите временното неразположение. Със сигурност ще научите много и ще израснете като личности, така че отново е голям късмет, че ви се е случило подобно нещо, колкото и нелогично да ви се струва на този етап.

Козирог – Слънцето

Юли ще бъде слънчев за представителите на зодия Козирог, независимо от прогнозата за времето. Защото Таро прогнозата им е наистина зашеметяваща. Във всичко ще им върви като по вода и ще се радват на внимание и признание за работата си, в която влагат толкова много от своята енергия. Може дори да станат популярни в средата си и да се радват на медийно внимание. Възможно е също така да получат просветление за това дали вървят в правилната посока и ако се наложи, рязко ще променят курса на движение, защото са смели и изпълнение с увереност и сила.



Водолей – Деветка Чаши

На вас се падна най-щастливата карта от колодата – тази на сбъднатите желания. Затова внимавайте много какво си пожелавате през този месец, Водолеи, защото може и да ви се случи. Но след това ще трябва да поемете цялата отговорност. Надявам се сте обмислили добре исканията си, защото розата има благоуханни и красиви цветове, но има и бодли. Нека се съсредоточим обаче върху позитивите от ситуацията и да отпразнуваме успеха с един щур летен месец, изпълнен с веселие, купони и мигове на щастие.

Риби – Кралица Жезли

Този месец ще сте напълно наясно с това какво искате в живота, затова няма да ви бъде трудно да се справяте с предизвикателствата, пред които ще бъдете изправени. Настроили сте съзнанието си, че нещата трябва да се случват така, както искате и няма да търпите никакви възражения по темата. Мнението на околните изобщо не е приоритет за вас, така че няма да имате психологически спирачки да сбъдвате мечтите си. Действате със замах, леко артистично, малко авангардно, но много истински, затова хората или много ще ви харесват и подкрепят или ще ви ненавиждат. Но както вече казахме, това вас няма особено силно да ви вълнува, така че правете, каквото сте си наумили.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всички зодии