Автор
Весела Георгиева

Вижте кои представители на зодиака ще притежават суперсила през идващата 2022-ра

Тя приближава. Новата година. С бавни стъпки, но идва. И всички се надяваме да бъде по-добра от тази. Разбира се, нумеролозите си имат своя гледна точка за случващото се. Според тях няколко зодии ще притежават суперсилата да променят живота си и дори света. Вижте кои са те.

Овен

Овните ще бъдат много щастливи с промените, които 2022-ра ще им донесе. Защото ще знаят точно какво да направят, за да се радват на по-щастлив живот. Край на болката и разочарованието. Овни, очакват ви само хубави неща. Новата година ще ви донесе ново самочувствие и удовлетворение от това, което сте, което правите и което имате.


Рак

Раците вече преминаха през достатъчно изпитания от живота, така че от началото на 2022 ще могат да си отдъхнат и да се заемат с дела, които им подхождат. Също така те ще получат новини, които ще им дадат голяма надежда, а до тях ще бъдат хора, които ще ги подкрепят във всичко. 2022-ра няма да има негативни аспекти за тях – Раците най-накрая могат да се сбогуват с всички ограничения и да се фокусират само върху хубавите неща през новата година. Те ще има невероятна емоционална сила – могат да правят каквото пожелаят, могат да преместят цели планини и независимо какво се случва през 2022, те никога няма да се откажат.


Стрелец

Скъпи Стрелци, през 2022-ра вие ще имате всичко. Самоконтрол, пълен ред във всичко, правила, които ще ви донесат щастие и удовлетворение. Вие ще притежавате наистина невероятна сила, която ще ви сочи правилната посока.

Козирог

От януари 202ра до самия край на годината Козирозите ще сложат край на всички лоши неща и ще забравят за проблемите. Всичко ще си дойде на мястото в началото на март. Козирозите ще могат да бъдат напълно щастливи и спокойни – до края на ноември може би ще имат напълно различен живот!


Риби

За Рибите 2022-ра ще бъде повратна точка в живота им. В края на юни те ще имат чувството, че нищо не става така, както са го мислили. Но през септември всичко се променя. Тотално. Чувствате подкрепа, пълни сте с енергия, вървите в правилната посока. И ще можете да се възползвате от възможностите, които ви се предоставят през ноември, за да поставите солидна основа за бъдещето си.